NASEVAT

0

Onko Ylämaan karjalla lainkaan sade- tai tuulensuojaa? Kesälläkin siinä paahteessa vaan. Kestävät näköjään mitä vaan!

Hölmö Piikkiöstä

Valtakunnassa inflaatio laukkaa kahdeksassa prosentissa. Kun se saapuu Paimioon se on 38%. Vai mitä ollaan mieltä paikallisen leipomon kirsikkakakusta osuustoimintaliikkeen hyllyssä? Äsken 6,50, nyt 8,95 euroa.

eläkeläinen

Useista yhteydenotoista huolimatta Paimion kaupunki ei ole tehnyt mitään rottaongelmalle Meijeritien ja Paimiontien välisessä puska-aidassa. Puska-aita kuhisee pulleita rottia. Rottia juoksee myös päiväkodin pihalla.

Rottaystävällinen kaupunkiko?

Onko kaupunki tekemässä Paimiontien ja Meijeritien rottaongelmalle jotain? Tien viereinen puska/aita kuhisee isoja rottia. Asiasta on annettu palautetta kaupungille monelta eri taholta.

Talvella varmaan sinunkin luona asuu rottaperhe

Osui silmään Paimion yhdessä kaupassa, ”ylempään” henkilöstöön kuuluva laitteli työhanskat kädessä tavaroita hyllyyn. Siirtyi pullatiskille, samat hanskat kädessä ja lopulta paljain käsin siirteli pullia. Asiakkaiden käytössä on pullapihdit!

Hygienia kunniaan!

Onneksi siva-lautakunnassa on työtehtäviensä tasalla olevia jäseniä. Pääsevät varmasti historiankirjoihin porukkana, jolla oli järki päässä ja jalat maassa hankintojen suhteen.

Kolikon toinen puoli