Elintarvikkeita kuljettanut kuorma-auto nurin Paimiossa – Ei henkilövahinkoja

0
Kuorma-auto kellahti vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä kyljelleen Iso-Iivarintieltä Paimiossa.

Paimiossa sattui perjantaina hieman ennen aamuyhdeksää liikenneonnettomuus, jossa vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä elintarvikkeita kuljettanut kuorma-auto suistui Iso-Iivarintieltä ojaan lähellä Jukantien risteysaluetta.

Pelastuslaitoksen tilannekeskuksen mukaan onnettomuudessa vältyttiin sekä suuremmilta aineellisilta vahingoilta että myös henkilövahingoilta. Pelastuslaitos on parhaillaan paikalla selvittämässä tilannetta ja suorittamassa vaadittavia raivaustoimenpiteitä, jotta liikennöinti kevytväylällä on pian taas mahdollista. Kuorma-auto makaa parhaillaan kyljellään kevytväylän päällä, mutta autoliikenteelle onnettomuudesta ei ole haittaa.

Kuorma-auto kellahti vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä kyljelleen Iso-Iivarintieltä Paimiossa.