Hauska idea: paimiolaiset viiskymppiset pitävät yhteiset ikäluokkabileet

0
Mari Kerkola-Tuomialho, Marko Hallisto ja Marko Pekkarinen jännittävät, moniko innostuu juhlimaan heidän kanssaan.

PAIMIO

– Idea taisi lähteä minulta, että 50 vuotta tänä vuonna täyttävät ja Paimiossa koulua käyneet voisivat tavata, kertoo Mari Kerkola-Tuomialho muutaman viikon päässä häämöttävistä juhlista.

Juhlat pidetään Iskun talolla 5.11., ja luvassa on jotain pientä ohjelmaa, illallisbuffa ja tanssia.

– Tuli ajatus, että olisi kiva saada muita samanikäisiä koolle. Ja myös se, että jos ei ole mitään omia 50-vuotisjuhlia pitänyt, niin nyt olisi mahdollisuus vähän juhlistaa.

Samaan aikaan, kun Mari mietti tätä, niin toisaalla oli jo kuuluteltu luokkatapaamista. Siten yksi löysi toisen, ja yhdessä tavoitettiin kolmas ja kohta oli työryhmä kasassa. Niin kutsu laajeni koko ikäluokkaan.

Marin lisäksi kekkereitä järjestävät Heidi Mettälä , Ari-Pekka Kankare , Marko Pekkarinen , Johanna Hämäläinen , Katariina Sewon ja Marko Hallisto .

– Ensimmäisen palaverin pidimme kesällä. Kaikilla on sama tavoite järjestää mahdollisimman hyvät bileet.

Kovin työ tällaisen ikäluokkakokouksen järjestämisessä on ollut tavoittaa asianosaiset.

– Facebookiin perustimme 50 vee bileet-ryhmän, johon saimme nopeasti 72 henkilöä mukaan. Tällä hetkellä ryhmässä on 95 jäsentä. Osa on saatu kontaktoitua sosiaalisen median ulkopuolelta.

– Yhtenä päivänä meni kuusi tuntia keittiön pöydän äärellä, naurahtaa Mari.

Noin 15 on tällä hetkellä sellaisia joita ei ole vielä tavoitettu. Toistaiseksi tapahtumaan on ilmoittautunut kolmisenkymmentä tulijaa, mutta tottakai järjestäjät toivovat, että joukko kasvaa. Ilmoittautua voi vielä ottamalla yhteyttä järjestäjiin.