Nasevat

0

Edelleen vuonna 2022 löytyy Piikkiöstä taajama- alueelta ihmisiä, jotka heittelevät takapihallensa ruuanjätteitä rottia ja lintuja houkuttelemaan. Tällainen porukka ei kuulu ihmisten keskelle asumaan.

Ei uppoa

tajuntaan

Miten muiden Paimion yksityisteiden ojien kaivuu luonaa? Kurjessa sellaisesta ei ole nähty merkkiäkään moneen vuoteen lupauksista huolimatta.

Maksammeko

turhaan?

Arvoisa Jopas nyt jotakin. Kuka nyt sitten on ajan tasalla kuka ei, kun katsoo mitä kirjastossa on vandalisoitu, jokirannassa grillikatos hajoitettu ja jokeen heitetty, rekisteröimättömillä mopoilla ajetaan etc. Kehuin vaan, että mopot kuntoon ja bensaa tankkiin. Hyvää ruska-aikaa!

Masi

Miten ihmeessä joka syksy unohdetaan ne heijastimet ja se, miten heikosti tummiin pukeutuneet näkyvät valokeilassa? Kiltit, laittakaa ne heijastimet heilumaan.

Kävelijä