NASEVAT

0

Rivonmäen reitin ympäristön metsänhoidosta. Metsänomistaja tekee metsällensä hoidollisia ja kaupallisia toimenpiteitä, silloin kun on niiden aika. Siihen on aivan turha kenenkään rutista mitään. Mietipä rutisija, jos omaisuutesi, esim. talon, auton, osakkeen myyntiin tulisi puuttumaan joku toinen, sanomaan milloin voit myydä milloin et. Se metsä ei ole meidän yhteistä omaisuutta. Ollaan kiitollisia, että saamme kulkea siellä. Työtä tehdessä tulee jälkiä, jotka luonto ja talvi siistii.

Äly hoi, älä jätä

Onko Paimion päiväkodeissa sijaisten saatavuus niin huono, että pitää ottaa alaikäisiä?

Entä vastuu kenen?

Mikä järki siirtyä kodista pihalle. Käynnistää auto ikkunoiden alla. Soittaa handsfreella kaikkialle kuuluva puhelu. Auton tyhjäkäynti kestää 10-30 minuuttia ja sitten puhelun päätyttyä kuski painelee takaisin sisään. ”Ilmasto ja asukkaat kiittää kaasuista” .

Kivat pakokaasut kämpässä

Sauvolaiset! Pitäisikö miettiä, tankataanhan vaikka Turussa tai Salossa, mutta ei Sauvossa. Esim. Dieselin hinta oli 1.11. Sauvon ABC:llä n. 2.30 e, kun taas Turussa Nesteellä ja Salossa ST1:llä n. 2,15e.

Törkeää!

Tiedoksi vaan, että kyllä muistolehtoon voi viedä kukkia tai esim. kynttilöitä. Onhan siellä paikka mihin ne voi laittaa. Itsekin kyllä vienyt ja vien edelleen vaikkakin joku ilkeä ihminen niitä sieltä varastaa. Sitä en voi tajuta kuinka joku kehtaa.

Omainen

Olen samaa mieltä Sirpa Rehdin kanssa siitä, että kun viedään ruukkukukkasia etenkin kellotapulin vieressä olevaan muistolehtoon niin miksi ne kukat pitää laittaa aivan nimikiviin kiinni? Moni haluaisi katsoa nimiä, että tietää kenen viimeinen leposija on.

Hessu