NASEVAT

0

Kimmo Jalonen puhuu järkeä. Valoristeys on paljon turvallisempi jalan- ja pyörillä kulkijoille, kuin mitä liikenneympyrä. Nytkin ajetaan tuhatta ja sataa kiertoliittymään että ehditään ennen muita! Turvallista?

Ajatelkaa nyt itsekin!

En voi kuin ihmetellä, miksi pitää sekoittaa politiikka kirkollisvaaleihin. Kun täältä lähdetään niin tuskin pääsee mihinkään eri paikkaan on sitten keskusta tai sydän oikealla oleva eläjä.

evlut

Varkaat ovat menneet verannan ikkunan kautta sisälle Paimiossa Tehdastiellä ja varastaneet muovisen normaalikokoisen pystykorva-koirapatsaan, melkein metrin korkuisen joulutontun ja kolme kappaletta Arabian uunivuokia ym. Jos olet nähnyt jotain, soita 040 847 3101.

Voroja liikkeellä

Miksei mistään liikkeestä saa kotona leivottuja leivonnaisia, kun itse ei enää voi leipoa. Kaupan leivonnaisissa on säilöntäaineita ynnä muuta, eikä maku ole mistään kotoisin. Jos voit leipoa, soita.

045 223 9560

Pikkutaiteilijat kiittävät Studio Mustakettua ja Joogahuone Tähtihetkeä mahtavasta halloweenkisan palkinnosta!

Pikkutaiteilijat

Paimioon Alvar Aallontien varteen laitettiin tällä viikolla uudet hienot linja-autopysäkkikatokset, vaan veikkaanpa että paikalliset vandaalit ovat niiden seinät spreijanneet töhryillään ensi viikkoon mennessä. Samoin on käynyt jälleen aurauskeppien kanssa. Annas olla kun asennustraktorin perävalot ovat hävinneet mutkan taakse niin ensimmäiset merkit on revitty paikoiltaan koululaisten kulkureittien varrelta. Putinin tuhoisa henki paikallisessa nuorisossa. Hyvin on lapset kasvatettu, kovalla työllä varmaankin saatu ne vihaamaan kaikkea yhteistä omaisuutta.

Masi

Kiitos Piikkiökoti Vuokko-osaston henkilökunnalle viihtyisästä tilaisuudesta hoitokodissa ohjelmineen ja tarjoiluineen. Mukana olivat hoidettavat, hoitajat ja läheiset, tilaisuuden tunnelma oli lämmin. Tätä tunnelmallisen tilaisuuden ilmapiiriä voi levittää muuallekin. Kiittäen mukana ollut.

Lämmin kiitos

Tulevaisuuden terveyspalvelut huolestuttavat monella tapaa varmaankin meitä kaikkia. Omasta puolestani en voi kun kiittää tähänastisesta asiallisesta ja nopeastakin palvelusta kaikilla terveydenhoidon osa-alueilla Paimiossa/Sauvossa.

Kannustetaan ja annetaan työrauha

Olipa ilahduttava Joulunajanaloitus Lukiossa, kun Wiihdekuoro ja Lauluyhtye Mikaela. Marjut Jaakolan säestyksellä tunnelmoivat koskettavasti lauluja Satumaasta Rekiretken kautta Avaruuteen ja yleisökin sai laulaa sydämensä kyllyydestä. Kiitos!

Kuorolainen katsomossa