Hymyt ja palvelualttius toivat positiivisin-palkinnon Iivarille

0
Kiitellyt, valitut ja palkitut yhteiskuvassa: vasemmalta Salla Axelin, Heli Tommila, ja Iivari cafe & bistron Tessa Sillanpää ja Marica Laaksonen.

PAIMIO

Paimion vuoden 2022 positiivisin yritys ja yrittäjät ovat Iivari Cafe & Bistro ja yrittäjät äiti ja tytär Marica Laaksonen ja Tessa Sillanpää . He voittivat yrittäjäyhdistyksen ja Kunnallislehden yhdessä järjestämässä äänestyksessä tittelin selvällä äänivyöryllä, eli peräti 217 äänellä.

Finaaliin yltäneitä muita yrittäjiäkin äänestettiin innokkaasti, ja kaikkiaan ääniä annettiin lähes 450. Myös palautetta annettiin monisanaisesti ja aivan jokaiselle loppukilpailussa mukana olleelle yrittäjälle.

Kunniakirjaan kirjattiin, että tällä kertaa palkinto positiivisimmille yrittäjille annettiin erinomaisesta palvelusta ja yrittäjien sitoutuneisuudesta.

Marica Laaksonen kiitti kaksikon puolesta kaikkia äänestäjiä ja paljasti palkitsemisen yhteydessä, että Iivarin perustamisesta tuli heille tiedustelu ja sattui kyllä melkoisen työruuhkan keskelle.

– Oli ylioppilasjuhlien viikonloppu ja muutamien tuntien yöunet takana, ja ensimmäinen ajatus oli että ei, nauroi Tessa.

Mutta sitten Tessa havahtui miettimään, että brussipaikkakin Paimiosta puuttuu ja sitten päätös syntyi lopulta nopeasti.

– Olemme iloisia pienistä hetkistä, asiakkaista ja siitä saamme sen positiivisen mielen.

Heli Tommilasta

uusi puheenjohtajaPaimion yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi vuodenvaihteesta alkaen valittiin yksimielisesti Heli Tommila , joka toimii Heimon grillin yrittäjänä. Hän korvaa Salla Axelinin , joka ehti työskennellä viisi vuotta puheenjohtajana ja sitä ennen sihteerinä ja hallituksen jäsenenäkin kymmenen vuotta.

Axelin jäi pois hallituksesta, mutta hakee jatkoa piirihallituksessa ja tuli jo aiemmin valituksi Suomen Yrittäjien valtuustoon.

Yrittäjien hallituksessa oli erovuorossa neljä jäsentä, ja heidän paikalleen löytyi ehdokkaita viisi. Hallitukseen valittiin erovuoroisista jatkamaan Aarni Alanne ja Kari Rinne , sekä uusiksi jäseniksi Katja Nousiainen ja Markku Ylihonko . Hallituksessa jatkavat Joonas Särvä , Virpi Hellen , Antti Uotila ja Mikko Kuusilehto .

Toiminnan evästyksiä kuvannee syyskokouksessa puhetta johtaneen Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n puheenjohtajan ja Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajan Jyrki Hakkaraisen kokouksen alussa antama kommentti.

– Piirin 33 paikallisyhdistyksen joukossa Paimio on yksi aktiivisimmista.

Toimintasuunnitelman mukaan yrittäjäyhdistyksen toiminnassa korostuu jatkossakin kaksi tärkeää kulmaa: vahva kuntavaikuttaminen ja jäsenistölle suunnattu toiminta ja tapahtumat.

– Hyötyä ja iloa, toiminta helposti lähestyttävää, muotoili puolestaan tulevaa puheenjohtaja Tommila.

Syyskokoukseen osallistunut lähes 40 jäsenen joukko sai seurata myös historiallista hetkeä, kun yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi nimettiin toiminnassa monin eri tavoin mukana jo 33 vuotta ollut Heikki Ilmasti . Kunnianosoituksen yhteydessä Axelin totesi, että ”kaikilla yhdistyksillä pitäisi olla yksi Heikki”.

– Hän on työskennellyt yli 30 vuotta antaen yhdistykselle ja sen johdolle apua, tukea ja edistänyt monia asioita, kuten esimerkiksi Paimion messuja.

Ilmasti itse totesi, että työ on palkittu, kun on syntynyt hieno yhteisö ja hyviä juttuja. Lämpimimmin hän muisteli Siltasoutuja, joissa alkuun saatiin vanha silta suljettua ja järjestettiin siltatanssit.

– Iloa, yhdessä tekemisen meininkiä ja keinoja mennä eteenpäin, toivotti Ilmasti yhdistykselle hyvää jatkoa.

Positiivisia kommentteja äänestäjiltä:Iivari Cafe &

BistroIloinen ja palveleva ilmapiiri, herkulliset tuotteet, hyvä hinta-laatusuhde. Marica on vertaansa vailla,

Tessa saa oppia parhaalta. Tekemisen meininki! Iivarissa kaikki aina hyvällä maulla toteutettu!

Ruoka on tuoretta ja raikasta. Tehty sydämellä.

Ihanat te! Yrittäjyyttä parhaimmillaan. Innovoiva työpari!

Aina hymyssä suin. Tulee hyvälle tuulelle moisesta!

Marica hymyile aina, on energinen, ystävällinen ja maamme positiivisin tyyppi! Tessa taas on äidin kouluttama positiivisyyden perikuva!

Kiireenkin keskellä aina iloinen – ja niin herkullinen -vastaanotto.

Iivari on Paimion positiivisin asia, ja Tessa tiskin takana tuo hymyn huulille aina!

Siellä ei tunneta sanoja ”huono päivä ”

Aamutunneilla mukava ”huru-ukkojen” kahvittelu paikka, iloiset Marica ja Tessa ja henkilökunta.

Hannan Huusholli, Hanna AnsamaaHannan kauneutta pursuava puoti on jo itsessään elämys. Lämpimään ilmapiiriin on jokainen kerta ilo palata. Taitava, ystävällinen ja ammattitaitoinen puodin hengetär jaksaa isojenkin vastoinkäymisten aikana aina uskoa parempaan huomiseen. Oiva oppi meille kaikille!

Tekee työtään suurella sydämellä. Kaunis liike ja valinnanvaraa löytyy.

Liikkeeseen on ihana poiketa. Siellä on rauhallinen ilmapiiri, hymyilevä ja avulias Hanna palvelee ja opastaa.

Aina iloinen ja kiireenkin keskellä palvelee 100% asenteella asiakkaita. Vaikeina aikoina on pystynyt muuntautumaan ja laajentamaan yrityksen bisnesideaa.

Hanna on aito, lämmin, ystävällinen ja iloinen osaaja.

Hanna on ihanan positiivinen, eteenpäin katsova nainen. Pieni putiikki on kuin satuluola täynnä aarteita. En malta odottaa, mitä ihanaa ikkunaan joulua kohti mennessä ilmestyy.

K-Supermarket Paimio,

Hannu ViitanenAina niin aurinkoinen ja palvelualtis. Ihan kuin olisi kaveri ja auttaa jos apua tarvii. Sopii työhönsä hyvin.

Valmiina palvelemaan kesken kiireiden. Jää hyvä fiilis, kun joku jaksaa kiireiden keskellä tulla huomioimaan ja tervehtimään asiakkaitaan. Se ei ole itsestäänselvyys.

Mistä Hannu aina näkee ja tuntee, kun hän tervehtii iloisesti!

Ei yritä omalla tekemisellä hankaloittaa muiden yrittäjien tekemisiä eikä viedä asiakkaita muilta. Ei kulje nokka pystyssä eikä tee itsestään parempaa kuin muut

Kauppias tervehtii iloisesti ja juttelee niitä näitä tuntemattomille. Myös kaupan autosta vilkuttelee monelle iloisesti kuin tuntisi koko Paimion.

Hänelle on helppo kertoa toiveista kauppaan tai tuotteisiin liittyen.

Kaupassa ystävällinen palvelu ja tuotteet aina tuoreita ja maukkaita. Tosi hyvä ja laaja valikoima kaikissa tuoteryhmissä.

Asiakasta tervehditään, reklamaatiot hoidetaan asiallisesti. Asiakkaan silmin henkilökunta tuntuu viihtyvän töissä, joten pomo ei voi olla kovin huono ihminen.

ViviPoint,

Antti HepolaAntti on hyvä ja kiltti tyyppi! Peruspositiivinen pohjoisen poika!

Avulias, ahkera ja työtä pelkäämätön kaveri.

Pieneenkin painotyöhön suhtaudutaan vakavasti ja ammattitaidolla ja tarvittaessa myös kotiinkuljetus pelaa. Lisäksi Antti ideoi asiakkaan kanssa, miten homma kannattaisi toteuttaa.

Antin asenne on ihailtavaa!

Sellainen ”tavallisen” oloinen mies, joka ei tee itsestään numeroa. Yritteliäs ja huumorintajuinen ja kehittänyt uudenlaista palvelua Paimioon.

Koen, että Antilla on hyvät taidot ja haluaa aina tuloksen johon asiakas on tyytyväinen.

Iloinen ja palvelualtis, reilu, työn jälki loistavaa, hyvä tyyppi!