KuntoPeimari vaihtaa omistajaa – ”Olen varma, että KuntoPeimari on jatkossakin hyvissä käsissä”

0
KuntoPeimari täytti noin vuosi sitten kymmenen vuotta. Yrittäjä Vesa Virtanen on luotsannut kuntokeskusta sen alkuhetkestä lähtien.

Paimio

Jo runsaat kymmenen vuotta paimiolaisia liikuttanut KuntoPeimari on myyty uudelle omistajalle. Nykyinen kuntokeskusyrittäjä Vesa Virtanen kertoo, että virallisesti uusi omistaja aloittaa tehtävässä joulukuun alussa.

– Olin jo pidempään miettinyt, että kun kymmenen vuotta KuntoPeimarin peräsimessä tulee täyteen, on aika katsella vähän uusia tuulia. Siksi yritys on ollut hiljaisessa myynnissä jo kesästä 2021 lähtien, mutta mitään kiirettä asian kanssa ei ole ollut. Nyt sitten asiat loksahtivat tämän syksyn aikana sopivasti paikoilleen, Virtanen kertoo.

KuntoPeimarin uusi omistaja tulee turkulaisesta ravintolamaailmasta, sillä australialaislähtöinen Isaac Visser on pyörittänyt 2010-luvulla muun muassa Aussie Bar -nimistä jokilaivaa Turun Aurajokirannassa. Mistään untuvikosta ei silti ole kyse myöskään kuntosalimaailman puolella, sillä ennen ravintola-alan uraa Visser on työskennellyt myös liikunnan ja hyvinvoinnin parissa.

– Hänellä on sekä liikunta-alan että myös ravintola-alan kokemusta. Hän on käynyt meillä jo useita kertoja syksyn aikana tutustumassa paikkoihin ja ne visiot mitä hänellä on ollut jatkon suhteen, vakuuttivat minut. Olen varma, että KuntoPeimari on jatkossakin hyvissä käsissä, Virtanen hymyilee.

Uusia laitteita ja tiloja


Vuoden 2011 lopussa KuntoPeimarin Paimioon perustanut Virtanen aikoo olla Visserin tukena vielä joulukuun ajan, mutta hyppää sen jälkeen syrjään toiminnasta.

– Varmasti jonkin verran tulee uusia laitteita, ja muutamat sisäseinät taitavat myös vaihtaa hieman paikkaa. Ei mitään dramaattista kuitenkaan, ja vanhat kortit sekä jäsenyydet pysyvät edelleen tuttuun tapaan käytettävissä ja voimassa.

Entä mitä paimiolaisille kymmenessä vuodessa hyvinkin tutuksi tullut lietolainen kuntokeskusyrittäjä itse aikoo jatkossa?

– Sitä avovaimokin kysyi minulta, enkä osannut vastata. Tämä tuli lopulta itsellekin aika nopeasti vastaan ja nyt edessä on varmaan pieni tuumaustauko. Katsotaan sitten keväällä tarkemmin, Virtanen päättää.