Maanantaina Paimion parantolassa pohditaan rakentamista, hyvinvointia ja tulevaisuutta

0

PAIMIO Paimion Parantola -säätiö järjestää maanantaina 28. marraskuuta Sneak Peek -tapahtuman, jossa keskustellaan kestävästä rakentamisesta, hyvinvoinnista ja parantolan tulevaisuudesta. Tilaisuus on osa Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaa PARANTOLA – Uudistavan rakentamisen osaamiskeskus -hanketta. Kyseessä on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Tällä hetkellä tilanne on se, että tapahtuman Webinaariin voi vielä ilmoittautua. Jos haluaa seurata tilaisuutta verkon kautta, on viimeinen ilmoittautumispäivä sunnuntai 27. marraskuuta.

Ilmoittautumaan pääsee verkkosivulla www.paimionparantola.fi olevan ”Ajankohtaista” linkin kautta.

Tapahtuman keynote-puheenvuoron pitää AW2 Arkkitehtitoimiston perustaja, arkkitehti Matti Anttila . AW2 Arkkitehdit on tullut tunnetuksi erityisesti terveydenhuollon rakennushankkeiden arkkitehtuurisuunnittelusta. Tapahtumassa pohditaan hyvinvointia laajemminkin, muun muassa kestävämmän yhteiskunnan ja vastuullisemman rakentamisen näkökulmista.

Samalla kuullaan Paimion Parantola -säätiön toiminnan käynnistymisestä ja parantolan nykynäkymistä.

Paimion Parantola -säätiön yhteyteen perustettavan Paimion Parantola -instituutin toiminta käynnistyy parantolan 90-vuotisjuhlavuoden merkeissä ensi keväänä. Ensi maanantaina tapahtuman paneelikeskustelussa rakennetaan suuntaa tulevalle toiminnalle ja esitetään kysymyksiä Paimion Parantola -instituutille pohjalta ”mitä ja miksi?”