Omatoimikirjasto palaa normaaliin Paimiossa – Tiloihin tehty rakenteellisia muutoksia ja rajauksia

0
Laura Lankinen näyttää arkistokuvassa, minkälainen pudotus parven kaiteelta oli vielä lokakuussa. Nuoret ovat taiteilleet syksyn aikana kaiteen päällä, ja osa nuorista on hyppinyt kaiteelta kirjaston hyllyjen kautta lattialla. Parven alla on lastenkirjallisuutta, joten lattiatasolla on myös viikonloppuisin lapsia ja lapsiperheitä.

Paimion kaupunginkirjastossa palataan normaaleihin omatoimikirjaston aukioloaikoihin tänään perjantaina 18. marraskuuta. Omatoimikirjaston aukioloajat ovat päivittäin maanantaista sunnuntaihin kello 7–21.

Paimion kaupunginkirjaston omatoimikirjasto on ollut suljettuna viikonloppuisin 30.9. alkaen. Sulkeminen on johtunut omatoimikirjastoaikana tapahtuneiden väärinkäytösten ja epäasiallisen käyttäytymisen vuoksi.

Kirjastotilaan on tehty rakenteellisia muutoksia ja tilan rajauksia. Lisäksi omatoimiajan vartiointi- ja turvallisuuskäytäntöjä on tehostettu.

Jatkossa omatoimikirjaston käytössä on kirjastosali lukupisteineen ja lehtienlukusali. Hiljaisen tilan lukusali ja nuorten parvi ovat käytössä vain palveluaikana.