Paimion lukiosta valmistuvat uudet ylioppilaat

0

Syksyn 2022 ylioppilaita on Paimion lukiossa yhdeksän. Uudet ylioppilaat ovat Alanko Teemu, Hyytiä Helmi-Maria, Jukka Johanna, Kytösaho Emma, Mäkilä Jutta, Mäkitalo Lotta, Rauhala Katri, Tanninen Isa ja Tuominen Jaakko.
Lakkiaisjuhla järjestetään 5.12.2022 klo 13 Jokelan salissa.

Kaarinan lukio

Kaarinan lukio, Kiimamaa Niilo Gunnar, Korsimo Ville Matias Vihtori, Laakso Kiia Amanda, Rosenlund Artturi Elias

Kaarinan lukion aikuislinja

Al-Kinani Maria, Ardel Emily, Jokinen Saara Maria Vilhelmiina, Petrell Anni Sofia, Ruostela Oskari Lauri Tapani, Tulonen Petra Wilhelmiina, Vahokoski Renne Alexius

Turun iltalukio

Daut Benjamin (kaksoistutkinto), Fagerholm Lassi (kaksoistutkinto), Gasharova Rumi (kaksoistutkinto), Jaakkola Eetu, Karar Farhiyo (kaksoistutkinto), Kettunen Soila, Kinnunen Siina, Kiviluoto Elina, Kunttu Kati, Lahtonen Minka, Myntti Riitta, Mäkinen Wenla (kaksoistutkinto), Nordman Iris, Rindell Joel, Ruottu-Sample Inessa, Ruskomaa-Vermasvuo Ben (kaksoistutkinto), Salonen Jasper, Schwartz Elizabeth, Sirola Maria, Söderström Satu, Tähtinen Tuomo, Valtanen Joonas, Vasara Erica (kaksoistutkinto)