Paimion Nesteelle ei haikailla Heseä – ainakaan toistaiseksi: “Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan”

0
Lähin Hesburger löytyy tällä hetkellä Paimiosta katsottuna yli 20 kilometrin päästä, Krossin Nesteen kupeesta Kaarinasta.

Paimio

Tammisillan ABC:n suljettua ovensa marraskuun alussa Paimiossa on ensimmäistä kertaa 2000-luvulla tilanne, jossa kuntarajojen sisällä ei toimi yhtään Hesburger-pikaruokamyymälää. Kun myös Piikkiön Hesburger lopetti toimintansa kesällä, ovat lähimmät Hesburgerit siis joko Kaarinassa tai Halikossa, yli 20 kilometrin päässä Paimion keskustasta.

Paimion ja lähiseudun ”Hese-tyhjiö” on Varsinais-Suomen mittakaavalla poikkeuksellinen, mutta vielä ainakaan sen tyhjiön täyttämistä ei haikailla esimerkiksi Nesteen liikenneasemalla, pari moottoritieliittymää Tammisillasta Helsinkiin päin.

– Voin ainoastaan sanoa, että toistaiseksi ei ole mitään toimenpiteitä asian suhteen vireillä, kuittaa Keskon päivittäistavararyhmän ketjujohtaja Mikko Paukkonen.

Hän kuitenkin korostaa, että konseptina Hesburger on toimiva ja kiinnostava.

– Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Aika näyttää, Paukkonen hymähtää.