Tammisillan ABC on viimeistä viikonloppuaan auki – Kerro parhaat ja ikimuistoisimmat Tammari-muistosi Kuntsarin kyselyssä!

1

Tammisillan ABC-liikenneasema sulkee ovensa viimeistä kertaa huomenna sunnuntaina. Runsaat 25 vuotta sitten Shell-liikenneasemana toimintansa aloittanut ikoninen pysähdyspaikka Turun ja Salon välissä on palvellut neljännesvuosisadan aikana miljoonia pysähtyjiä, tankkaajia tai muuten vain päiväänsä viettäviä.

2000-luvun alkuvuosina liikenneaseman elintarvikekauppa oli myös ainoa Paimiossa ympärivuorokautisesti auki ollut myymälä. Myös nuoriso ja autoileva väki on pitänyt Tammisiltaa pitkin 2000-lukua omana paimiolaisena “tukikohtanaan”.

1 KOMMENTTI

  1. Parasta antia on hän, nuorehko miesmyyjä, jonka ääni kantoi koko ABC:n hälinän ja mölyn yli. Aina positiivinen ja innokas, jokaiseen asiakkaaseen ääreisystävällisesti suhtautuva asiakaspalvelija. Nimeänsä en muista, mutta kaikki tietävät hänet. Jo hänen pyyteettömän palvelualttiutensa ja hyväntuulisuutensa takia kävin lasten kanssa usein syömässä ABC:llä. Hänen olemuksensa sai aina hymyn huulille…aina. Huomasin aina oikein pettyväni, jos hän ei ollut työvuorossa!

Kommenttien lisääminen on estetty.