BB-Miikka antoi Ruoskan laulaa – Paimion Ruoska nappasi jo kuudennen peräkkäisen voittonsa ja siirtyi joulutauolle sarjakärjessä

0
Big Brotherissa finaaliin asti yltäneen Miikka Tuomolan otteita on seurattu niin Ruoskan penkillä kuin myös katsomossa tiiviisti sen jälkeen, kun tosi-tv-tähti palasi joulukuussa takaisin pelikentille.

Turku

17.12. Ruoska–FBC Turku 2 6–5 (3–1, 3–4, 0–0)

SALIBANDY Paimion Ruoskan edustusjoukkue on viimeksi hävinnyt ottelun länsirannikon 2. divisioonassa lokakuun puolivälissä. Sen jälkeen ryhmä on voittanut peräti kuusi ottelua peräjälkeen keräten samalla muhkeat 18 pistettä. Loppusyksyn mahtivire onkin siivittänyt joukkueen sarjan kärkeen joulutauoksi.

– Itse asiassa koko kalenterivuonna olemme hävinneet vain kaksi runkosarjapeliä ja voittoja on kertynyt 17. Siinä mielessä tekeminen on ollut vahvaa koko vuoden, lisää Ruoskan päävalmentaja Tommi Löytynoja .

Viimeisimpänä Ruoskan jalkoihin jäi liigajoukkue FBC Turun kakkosjoukkue lukemin 6–5. Vaikka ottelu piti pihdeissään viimeisille sekunneille asti, meni voitto lopulta oikeaan osoitteeseen. Ainoastaan toinen erä meni SB-Areenan illassa vierailijoille.

– Ensimmäinen erä oli vahvaa ja saimme aktiivisuuden kautta pallonhallinan itsellemme. Toiseen erään hieman muutimme avauspeliä, eikä se lähtenyt toimimaan. Menetimme pallon liian usein väärissä paikoissa kentällä ja FBC sai rokotettua niistä virheistä. Kolmannessa erässä taas vastustajan maalivahti piti heitä mukana pelissä, Löytynonja ruoti.

Raitanen

ykköshevosenaRuoskan tehoista vastasivat hyökkäyksessä tutut nimet Kalle Perkonoj a (1+1), Toni Lindell (0+2) ja Joonas Sjöblom (0+2). Illan päätähti oli kuitenkin tosi-tv-kilpailu Big Brotherissakin finaaliin asti yltänyt ja sittemmin kaksi sarjaottelua pelannut Miikka Tuomola. Hän iski reikäpallon kahdesti FBC:n maaliin, ja on nyt onnistunut paluunsa jälkeen maalinteossa yhteensä jo kolmesti.

Suurimmat kehut Löytynoja jakoi silti puolustukselle, joka piti FBC:n pääsääntöisesti hyvin poissa maalipaikoilta.

– Isoimmat kiitokset menee puolustusnelikolle. Juuso Raitanen ykköshevosena näytti muulle joukolle miten joukkuepeliä pelataan. Tasakentällisin päästettiin vain kolme maalia, joten viisikkopuolustus oli timanttia, hän kehaisi.

Ruoskan pelit jatkuvat loppiaisen jälkeen 7. tammikuuta kotiottelulla SBS Lieto 3:sta vastaan. Kymmenen ottelua pelanneella Ruoskalla on runkosarjaa vielä kuusi ottelua jäljellä. Maaliskuun 10. päivänä päättyvästä runkosarjasta neljä parasta joukkuetta jatkaa pelejään kevään pudotuspeleissä.