Itsenäisyyspäivänä myönnettävät paikalliset ansiomerkit julkistettiin perjantaina – onnittelut!

0
Professori Kaisa Häkkinen.

Tasavallan presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa ansioituneille Suomen kansalaisille ansiomerkkejä 6.12. 2022.

Paikallisesti korkein ansiomerkki on myönnetty tieteen akateemikko Kaisa Häkkiselle Paimioon. Viidennen kauden kansanedustaja Esko Kiviranta sai Sauvon korkeimman ansiomerkin.

Suomen Leijonan I luokan komentajamerkki (SL K I) Häkkinen, Kaisa Mervi Maritta, tieteen akateemikko, Paimio.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki (SVR R I) Kiviranta, Esko Emil, kansanedustaja, Sauvo.

Suomen Leijonan I luokan ritarimerkki (SL R I) Frantti, Juha-Veli Tapani, hätäkeskusylitarkastaja, Kaarina, Nummelin, Jussi Tapio, lähetystöneuvos, tiiminvetäjä, Kaarina.

Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki (SVR R) Ahola, Manja Susanna, tuotekehityksen johtaja, Piikkiö.

Suomen Leijonan ritarimerkki (SL R) Berg, Rauno Kalevi, mittausteknikko, Paimio, Hörkkö, Jaana Kirsi Kristiina, talouspäällikkö, Paimio, Soininen, Olli Heikki, hankepäällikkö, Kaarina, Sundqvist, Stephan Mikael, ylikomisario, Paimio.

Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi (SVR Ar) Ahokas, Juha Tapani, aluepäällikkö, Kaarina, Alanen, Erja Saila Anneli, ympäristöterveydenhuollon ylitarkastaja, Kaarina, Kaukavuori, Virpi Maarit, viestintäasiantuntija, Kaarina.

Suomen Leijonan ansioristi (SL Ar) Aro, Toini Helena, lehtori, FM, Paimio, Kosklin, Ritva Anneli, ylihoitaja, Kaarina, Kummunsalo, Kari Antero, johtava palotarkastaja, Kaarina, Valve, Eeva Maria, koordinaattori, Piikkiö,

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin kultaristein saivat Kuopila Juha maanviljelijä, Paimio, Laaksonen Hanna-Maija Elina ylikonstaapeli, Paimio, Nurminen Petri Anssi Tapani, toimitusjohtaja Sauvo, Pöri Pasi, osastopäällikkö mv. Paimio, Saario Tuomas Mikael taksiyrittäjä, Kaarina. (listaus korjattu 13.12.)

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali (SVR M I) Aro, Maija Riikka, ilmoitusmyyjä, Paimio, Niittymäki, Mirja Johanna, hätäkeskuspäivystäjä, Kaarina, Nurminen, Merja Anneli, hankintakoordinaattori, Paimio, Rinne, Katri Tuulikki, vanhempi laadunvalvonnan hallintohenkilö, Kaarina, Valoaho, Mika Tapani, laaduntarkastaja, Paimio.

Suomen Valkoisen Ruusun mitali (SVR M) Sirkiä, Ismo Juhani, elementtiasentaja, Kaarina, Voutilainen, Pertti Juhani, sähköasentaja, Kaarina.

Perjantain 2.12. lehdessä ansiomerkkien listauksessa oli rivit sekoittuneet ja osa saajista oli väärän ansiomerkin alla.
2.12. lehdessä oli myös juttu Paimion luottamuspaikkajaosta, koskien muutoksia. Juttuun oli pujahtanut väärin yksi etunimi: Lauri Kinnusen tilalle kaupunginhallituksen varajäseneksi tulee Joonas Taipaleenmäki, ei Tomi.