Joulunajan tulossa olevia musiikkitapahtumia Peimarissa

0
Paimion parantolassakin on mahdollisuus osallistua Kauneimpien joululaulujen laulantaan.

 

Oheisessa listauksessa joulunajan musiikki- tapahtumia Peimarin alueelta. Listaa on koottu eri lähteistä ja tiedotteista, joten emme väitä sitä kaiken kattavaksi.

 

Sunnuntai 11. joulukuuta

Perinteiset “Lasten Kauneimmat Joululaulut” Paimion kirkossa kello 16.00-17.00. Mukana laulamassa ja laulattamassa kanttori Juhani Kopponen.

Kauneimpia joululauluja Juhani-kanttorin johdolla, mutta aikuisemman väen kesken Paimion kirkossa kello 18.00 alkaen.

Kauneimmat joululaulut Sauvon kirkossa kello 18 alkaen. Illan juontaa Hennaliisa Suomi.

Maanantai 12. joulukuuta

Kauneimmat joululaulut Paimion Pyhän Jaakobin kirkossa . Yhteislauluna kanttori Armi Laakson johdolla. Mukana kirkkoherra Miika Rosendahl. Mikaelinkuoro ja Helmi Laakso esiintyvät yhteislaulujen lomassa. Laulujen jälkeen Hevonpään kyläyhdistys tarjoaa kaikille joulupuuroa Helmilässä.

Piikkiössä ollaan koolla “Riemukkaan joulukonsertin” merkeissä. Tapahtumapaikkana on kirjasto, ja musiikista vastaa iltakuudesta alkaen RKO eli Rungon kamariorkesteri.

Tiistai 13. joulukuuta

Perinteinen Lucian päivän joulukonsertti kello 18.30 Paimion kirkossa . Tilaisuudessa esiintyvät Naiskuoro Vivela Saana Murtojärven johdolla, Pyhän Klemensin laulajat johtajanaan Eeva Moilanen ja viulisti Frida Kavander. Lisäksi konserttia juhlistaa Kriivarin koulun Lucia-kulkue.

“Syksyn satoa ja Joulun valoa” -kuorokonsertti Paimion lukion tiloissa Sähköyhtiöntiellä kello 19 alkaen. Luvassa on Paimion musiikkiopiston lasten ja nuorten kuororyhmien esityksiä sekä jouluisia yhteislauluja Marjut Jaakolan johdolla.

Keskiviikko 14. joulukuuta

Kirkkomuskari ja leikkihetki Sauvon seurakuntatalolla kello 9.30-11.00. Laulua, musiikkia ja leikkiä perheille Sauvossa. Muskarissa lapset ovat oman aikuisen vastuulla.

Kauneimmat Joululaulut Paimion parantolassa kello 18.00. Laula yhdessä ja tee hyvää! Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut kaikuvat maailman lasten puolesta jo viidettäkymmenettä kertaa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Paimion seurakunnan, Paimion parantolan ja Ravintola Toivon kanssa. Osa tilaisuuden tuotosta ohjataan hyväntekeväisyyteen turvaamaan kehittyvien maiden lasten koulutusta ja terveyttä. Mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle alennettuun hintaan. Lisätietoja parantolan verkkosivuilta.

Sunnuntai 18. joulukuuta

“Joulun taikaa” -konsertti Paimion kirkossa kello 18.00-19.00. Esiintyjänä salolainen konsertti- ja viihdepuhallinorkesteri Piazza Brass johtajanaan Timo Kotilainen. Solistina Arto Laakso. Piazza Brass jatkaa Salon VPK:n soittokunnan satavuotista puhallinmusiikkiperinnettä.

Joulukonsertti kello 18 alkaen Piikkiön kirkossa . Lauluyhtye Chorus Umbreau esittää jouluisia lauluja.

Keskiviikko 21. joulukuuta

Lasten kauneimmat joululaulut. Karunan kirkko klo 19.00 alkaen. Laulua ja joulun tunnelmaa. Tilaisuuden juontavat Jutta Lahtinen ja Eeva Moilanen. Tapahtuma striimataan, ja sen voi katsoa Paimion seurakunnan YouTube-kanavalla.

Torstai 22. joulukuuta

“Arkihuolesi kaikki heitä” -joulukonsertti Sauvon kirkossa kello 18.00-19.15. Mezzosopraano, musiikin maisteri Ann-Marie Heino, pianisti, kapellimestari Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun pedagogi Kristian Nyman, piano. Konsertti on osa Sauvon kirkko 550 -juhlavuoden ohjelmaa ja järjestetään yhteistyössä Sauvon kunnan kanssa.

Lauantai 24. joulukuuta

Jouluyön messu (kauneimmat joululaulut) Piikkiön kirkossa kello 23.00. Rukouskynttilät pimeässä. Jouluyön messussa, joka on suuressa osassa kristikuntaa joulunvieton päätapahtuma, lauletaan kauneimpia joululauluja. Ehtoollinen.