Kuntsari kysyy: Minkälainen monitoimi- tai liikuntahalli Paimioon pitäisi saada?

0
Sisäliikuntahallia on kaavailtu Paimiossa Urheilupuistoon jäähallin viereen, nykyisen metsäniemekkeen paikalle.

Paimion kaupunginvaltuusto päätti marraskuun kokouksessaan pitää monitoimi- tai liikuntahallin tulevien vuosien talousarviossaan, ja ensi vuodeksi rakennukselle onkin luvattu suunnittelurahaa mahdollisimman kauaskantoisten ratkaisujen tekemiseksi.

Nyt Kunnallislehti kysyykin sinulta, minkälaisia ominaisuuksia mahdollisesti Urheilupuistoon lähivuosina nousevalta hallilta kaipaat. Arvostatko enemmän isoa pelikenttää, vai ovatko esimerkiksi kulttuuritapahtumat tärkeitä? Entä miten on hallin oheispalvelujen laita?

Vastaa olla olevaan kyselyyn, ja ole mukana vaikuttamassa Kunnallislehden seuraavaan liikuntahallia käsittelevään artikkeliin.