Sauvo ja Huuhka sopivat viraston lämmityksestä

0
Sauvon kunnanvirasto näytti jo marraskuussa näin valmiilta. Nyt sinne muutetaan vähitellen jo sisään.

SAUVO

Sauvon kunta ja Pertti Huuhka ovat sopineet Sauvon kunnanviraston lämmityksen järjestämisestä ja kustannusten jakamisesta. Kunnanhallitus hyväksyi sopimuksen maanantaina. Sopimukseen sisältyy muutaman vuoden siirtymäaika, jolloin kunta tuottaa virastotalon polttoöljyllä toimivasta lämpölaitoksesta lämpöä paitsi virastotaloon myös useisiin Sauvon kunnan omistamiin kiinteistöihin. Näitä ovat päiväkoti Hakkiskoto, käytöstä poistettu ryhmäperhepäiväkoti Miinantupa sekä Opettaja-asuntolan ja Vahtistenrivin vuokra-asunnot.

Lämmityskustannukset kuuluvat kuukausivuokraan koko sopimuskauden ajan.

Sauvon kunnan tavoitteena on vuoden 2025 loppuun mennessä irrottaa muut kiinteistöt virastotalon lämpökeskuksesta ja vaihtaa niiden osalta lämmöntuotantomuotoa. Tämän jälkeen virastotalon kiinteistön omistaja voi halutessaan muuttaa lämmöntuotantolaitoksen toimintaa ja polttoainetta.

Pertti Huuhka osti kyseessä olevan kunnanvirastorakennuksen Sauvon kunnalta muutama vuosi sitten ja peruskorjasi sen tulevaa kunnanvirastokäyttöä varten, kuten kunnan ja Huuhkan välillä oli sovittu. Peruskorjaus on valmis, ja kunta tekee muuttoa kyseisiin saneerattuihin tiloihin.