Silvia Koski jatkaa perussuomalaisten johdossa

0

Sauvon Perussuomalaiset ovat valinneet Silvia Kosken jatkamaan puheenjohtajana. Koski on myös ehdokkaana kevään eduskuntavaaleissa.

Koski on kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen varapuheenjohtaja, maakuntahallituksen jäsen sekä Kuntaliiton valtuuskunnan jäsen. Hän kuuluu myös Perussuomalaisten puoluejohtoon puoluehallituksen jäsenenä. Koulutukseltaan Koski on musiikin maisteri.

Hallituksen jäseniksi ja varajäseniksi yhdistyksen hallitukseen vuodelle 2023 valittiin: Markku Taskinen,Tatu Gratschev ja Tony Järvelä.

Ensi kevään eduskuntavaalien vaalityön suunnittelu on täydessä käynnissä. Valtakunnan politiikkaan on saatava suunnanmuutos ja tehtävä taloutta kestävällä tavalla vahvistavia, turvallisuutta lisääviä ja kansalaisten hyvinvointia parantavia toimenpiteitä.