Tuottajien joulutulet leiskuvat tänään Kravinkujan varressa Paimiossa

0

MTK:n maaseutunuorten joulutulet syttyivät torstai-iltana myös Paimiossa Kravinkujan varrella. Eri puolilla maata syttyvillä joulutulilla maaseutunuoret, maa- ja metsätalousyrittäjät sekä maatilamatkailuyrittäjät haluavat kiittää kuluttajia vastuullisista valinnoista. Siitä, että he valitsevat kotimaista, laadukasta ruokaa.

Tämän vuoden aikana ihmisten myönteinen asenne paikalliseen ja kotimaiseen tuotantoon on kasvanut, kotimaista ruokaa arvostetaan nyt entistä enemmän ja ruuantuotannon pitäminen omissa hyppysissä on noussut tärkeäksi arvoksi, josta muistutetaan omavaraisuuden vuoksi.

Paimiossa joulutulet syttyvät osoitteessa Kravinkuja 381, ja puuhamiehenä on Iiro Lintula.

Tapahtuma on avoin kaikille ja tarjolla on mm. makkaraa, glögiä ja mukavaa seuraa.

Maaseutunuorten joulutulet on pitkä perinne, joka alkoi vuonna 1994 Pohjanmaalta. Nyt katkeamattomana jatkunut tapahtuma on laajentunut kattamaan koko maan. Joulutulia sytytetään arviolta sataan paikkaan ympäri Suomen.