NASEVAT

0
Nasevassa ihmeteltiin, onko opasteiden kiinnittäminen eläviin puihin soveliasta.

Hiekkahelmen maisemissa on upeita ulkoilureittejä ja lukemattomia opasteita, jotka on kiinnitetty eläviin puihin. Onks se ok?

Ihmettelijä

Tunnin ratahankkeissa ei ole vvm:n selvityksen mukaan taloudellista järkeä. Onko meillä sitten varaa muunlaiseen järkeen? Mielestäni ei. Siihen todellisuuteen Suomi alkaa onneksi herätä. Pienillä parannuksilla lähijunaliikenne olisi toteutettavissa.

Juna meni jo

Kiitos hyvästä palvelusta Tammisillan Vuosikatsastukselle.

Vanhempi naishenkilö

Varoitus muille koiranomistajille. Olimme Vähäjokipolulla perjantai-iltana ja koira veti polun viereen pusikkoon, jossa houkutteena kerrosvoileipiä, croissantteja ja nakkeja. Selvästi laiteltu tarjolle ja motivaatiota taitaa olla turha miettiä. Vedimme koiran äkkiä pois ja korjasimme ne roskiin.

taluttajat

Yksityisten välinen kaupanteko ei vaadi julkista tarjouskilpailua, mutta kaupungin ollessa myyjänä arvokkaammissa kohteissa tulee tasapuolisuuden nimissä järjestää avoin tarjouskilpailu tai huutokauppa. Tätä vaatii myös kaupunginjohtaja, jolle siis pisteet. Kiinteistön myyminen tietyille ostajille ei herätä luottamusta eikä noudata oikeudenmukaista tasapuolisuusperiaatetta.

Metsähiiri

Jos kuitenkin ensin katsottaisiin minkä verran päivähoitoikäisiä lapsia Oinilassa nyt on ja miten muilla kolkilla? Ei pidä perustella kantaa kymmenien vuosien takaisilla lupauksilla.

kuulostaa hölmöltä