Haka löysi hyvän kirivaihteen, pisteet kuitenkin Raisioon – Lauantaina edessä kauden toinen Paimion paikallispeli

0
Hakan Aleksi Sillanpäälle Raisiota vastaan tehot 1+1, mutta ruokahalua riittää varmasti vielä lauantain paikallisderbyynkin. PKS on myös tahollaan taatusti nälkäinen ja haluaa kohota sarjataulukossa ylemmäksi.

PAIMIO

Raision Nuorisokiekko RNK oli viime viikonloppuna vaikea vastustaja kummallekin jääkiekon kakkosdivisioonaa pelaavalle paimiolaisjoukkueelle.

Kunnallislehti uutisoi tiistaina PKS:n lauantaisesta vierastappiosta RNK:lle.

Sunnuntaina 8. tammikuuta myös Paimion Haka sai kokea raisiolaisjoukkueen vahvan nykyvireen.

Hakaa vastaan käydyssä ottelussa RNK nouti Paimiosta pisteet maalein 5–7 (1-3, 2-2, 2-2). Viimeisen osumansa RNK teki tyhjään Haka-maaliin.

Hyvä kiri ei riittänyt


Tällä kertaa Haka sai jalkeille runsaslukuisemman pelaajiston kuin vastustaja, mutta voittoon se ei kotijoukkuetta valitettavasti siivittänyt.

Tosin kovin kauaskaan ei jäänyt. Ottelun loppuhetkillä, ajassa 59:10, Hakan Elmeri Elo onnistui vielä laukomaan 5–6 kavennusmaalin. Sitä seurasi kuitenkin jo 18 sekunnin kuluttua ratkaiseva niitti, kun RNK teki tyhjiin loppulukemat 5–7. Tuossa vaiheessa kotijoukkue Haka haki tasoitusmaalia ja pääsyä jatkoajalle ilman maalivahtia, kuudella kenttäpelaajalla.

Toisaalta oli melkoinen ihme, että Haka kykeni ottelun päätöserän loppupuolella ylipäätään pelaamaan pisteistä. Tulostaululla olivat nimittäin 1-5 johtolukemat Raisiolle vielä pari minuuttia ennen ottelun puoltaväliä. Ja 45. peliminuutillakin Haka oli vielä kolmen maalin tappioasemassa.

Katseet jo derbyssä


Paimiolaisista Elmeri Elo iski ottelussa kaksi maalia ja Aleksi Sillanpää , Henri Räty sekä Atte Sillanpää kukin yhden maalin. Kahden tehopisteen iltaa Haka-pelaajista viettivät Elon ohella Aleksi Sillanpää ja Miro Kivinen .

Siistin ottelun maalit syntyivät pääosin tasakentällisin.

Ottelun maalivahdeille Hakan Joni Järvenperälle ja RNK:n Ossi Ojaselle kertyi torjuntoja käytännössä saman verran.

Ensi lauantaina Haka pelaa kotihallissaan vierasjoukkueena, sillä Paimion paikallisderbyä isännöi tällä kerralla PKS. Nälkää riittää varmasti kummallakin joukkueella, sillä vuosi ei ole alkanut pelillisesti parhaalla mahdollisella tavalla.

PKS-Haka ottelun aloituskiekko putoaa jäähän Paimion OP-Areenalla lauantaina 14. tammikuuta kello 17.30.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän