Nasevat

0

Nyt meni metsään ja pahasti. Oli melkoinen pettymys lukea lehdestä ettei Paimio järjestäkään perinteistä ilotulitusta. Tapahtuma on ollut pidetty sekä näyttävä ja itse odotin sitä kun koronarajoituksetkin ovat poistuneet. Selityksiä pidän huonona.

Tympii lujaa

Paimiossa hienot maisemat ja ladut Sattelassa. Kyllä kelpaa tällaisen ”vanhan äijän” hiihdellä ja nauttia luonnosta.

Kiitos Markku Kuusisto kumppaneineen mahtavasta talkoohengestä!

Rauno Aaltonen

Olen huomannut semmoisen ikävän asian, joka on nyt alkanut leviämään Sauvossa. Nimittäin idiotismi. Muutamat henkilöt luulevat, että vammaisuus olisi jotenkin tarttuva tauti. Nämä eräät henkilöt tietävät, keitä he ovat.

P.S. vammaisuus ei tartu.

Kunnan mies

Lunta vihmoo vaakatasossa ja pyyhkijät yrittävät melkein turhaan pitää tuulilasin puhtaana. Sitä yrittää kaikkensa, että näkisi ne mustissaan kulkevat tyypit, jos aikovat tulla suojatielle tai kääntyä eteen. Edelleen ne heijastimet?

on se kummallista