Oletko talviliikkuja? Kirjaa liikkumiset kisaan

0
Talviliikkuja-kampanja järjestetään 10.1.–31.3.

Uusi Liikkuen läpi vuoden -kampanjakokonaisuus starttasi taas talviliikkuja-kampanjalla. Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja kampanjaan osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, joka sisältää Talviliikkuja-, Haastepyöräily- ja Syysliikkuja-kampanjat. Paimio ja Sauvo ovat tässä kampanjassa mukana, ja kuntalaiset voivat kirjata liikkumistaan mobiilisovellukseen, ja olla näin mukana kuntien keskeisessä kisassa.

Liikuntakampanjoinnilla kannustetaan kaikenikäisiä ja -tasoisia ihmisiä liikkumaan läpi vuoden eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneessa. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön suoritukset ja lähettää tiedot suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, jossa kuntien suoritusmäärät ovat reaaliajassa.

Talviliikkuja-kampanja järjestetään 10.1.–31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily sekä soveltava liikunta. Kuntakisassa on kolme sarjaa; alle 5000 asukasta, sekä alle ja yli 10 000 asukasta.

Talviliikkuja -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja. Liikkuen läpi vuoden-mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi mobiilikaupoista Google Play tai App Store tai nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden.