Rekka suistui tieltä Paimiossa – Sähkötolppa nurin ja ajokaista suljettuna aamupäivän

0
Rekka suistui tiellä 110-tiellä Paimion ja Salon välissä. Kuva: Simo Päivärinta

Aamun lumipyry aiheutti yhden pelastuslaitoksen apua vaatineen tieliikenneonnettomuuden Paimiossa. Onnettomuudessa multalastia kuljettanut rekka suistui 110-tiellä tieltä ja kaatui kyljelleen ojaan noin seitsemän kilometriä Husontien liittymästä Saloon päin. Onnettomuushetkellä tiellä oli lumipyryn seurauksena erittäin huono ajokeli.

Turun Sanomien tietojen mukaan rekka kuljetti mukanaan multalastia, ja onnettomuudessa vaurioitui yksi sähkötolppa pudottaen myös sähköjohdon ajotielle. Kuljettaja ei kuitenkaan loukkaantunut onnettomuudessa. Onnettomuus sattui aamupäivällä puoli kymmenen aikaan.

Tilanteen seurauksena toinen ajokaista oli suljettuna liikenteeltä noin tunnin ajan. Rekka nostetaan pois ajosta myöhemmin, mutta liikenne 110-tiellä saatiin soljumaan normaalisti puoleen päivään mennessä.

Lumisateen ennustetaan heikkenevän Paimiossa iltaa kohden, jonka jälkeen ilma pakastuu. Pakkasen ennustetaankin kiristyvän seudulla jopa lähelle 20 astetta torstain-perjantain aikana.