Sauvon nuorille tiistaina virtuaaliset kesätyömessut – haluatko osallistua? Linkki jutussa

0
Etsitkö kesätöitä Sauvosta? Osallistu linkin kautta virtuaalisille kesätyömessuille.

Tulevana tiistaina järjestetään Sauvossa nuorille suunnatut virtuaaliset kesätyömessut, joista saatiin viime vuonna onnistunut kokemus. Messut järjestetään yhteistyössä Sauvon koulukeskuksen, Sauvon kunnan elinvoimatoimikunnan, Sauvon yrittäjien sekä 4H-yhdistyksen kanssa. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa.

Sauvossa on kuukaudesta toiseen Turun seutukunnan matalin työttömyysaste, vaikka kunnassa ei ole merkittävää teollisuutta tai suuria työnantajia. Kausityövoiman tarve on kuitenkin suuri, koska kunnassa on paljon pieniä yrityksiä sekä alkutuotantoa. Kesäisin Sauvossa työskentelee paljon ulkomaalaista työvoimaa, joka on pääasiassa Ukrainasta. Koska Sauvo on tuttu paikka monelle ukrainalaiselle, niin kunnassa asuu tällä hetkellä myös paljon sotaa paenneita ja koulussa on kaksi ryhmää ukrainalaisoppilaille.

Virtuaaliset kesätyömessut ovat avoinna kello 12.45–18.00 välisenä aikana. Verkkotapahtumassa erilaiset työnantajat julkiselta, yksityiseltä sekä kolmannelta sektorilta esittelevät kesätyöpaikkojaan. 4H-yhdistys tarjoaa myös ohjausta oman kesätyöyrityksen perustamista varten. Teams-tilaisuus tulkataan myös ukrainaksi Sauvossa asuville ukrainalaisille nuorille.

http://shorturl.at/eoVX0