Asutko tai omistatko maata junaradan varrella? Hajala–Kupittaa-kaksoisraiteesta infotilaisuus ensi viikolla Paimiossa

0
Tunnin junaan liittyviä suunnitelmia esitellää maaliskuussa sekä Paimiossa että Kaarinassa.

Turun tunnin junan kokonaisuuteen kuuluvan Hajalan ja Kupittaan välisen kaksoisraiteen suunnittelu on edennyt. Ensimmäiset asukastilaisuudet järjestetään Paimiossa ensi viikon tiistaina 7. maaliskuuta ja Kaarinassa viikkoa myöhemmin tiistaina 14. maaliskuuta.

Tilaisuudet on suunnattu ratalinjan läheisyydessä oleville maanomistajille, asukkaille, yrityksille ja yhteisöille, mutta niihin ovat tervetulleita kaikki hankkeesta ja suunnittelusta kiinnostuneet.

Paimion tilaisuudessa käsitellään ratasuunnitelmaa välillä Hajala–Nunna, jonka suunnittelualue rajautuu Salon Hajalasta Kaarinassa sijaitsevan Verkakaaren kohdille. Kaarinassa järjestettävä tilaisuus käsittelee ratasuunnitelmaa Nunna–Kupittaa, jonka suunnittelualue jatkuu Verkakaaresta Kupittaalle. Suunnittelualueen rajalla ja Littoisten alueella asuvat voivat valita kumpaan tilaisuuteen osallistuvat.

Tilaisuuksissa on mahdollista tutustua suunnitelmakarttoihin ja antaa palautetta alustavista suunnitteluratkaisuista. Paikalla on Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja, suunnitteluryhmän projektipäällikkö ja asiantuntijoita.

Tilaisuudet eivät sisällä erillistä esitysosuutta, joten paikalle voi tulla annetun ajan puitteissa, silloin kun itselle sopii.

Paimion tilaisuus järjestetään tiistaina 7.3. klo 17.00–19.00 kaupungintalon Paimiosalissa (Vistantie 18, 21530 Paimio). Kaarinan tilaisuus pidetään seuraavana tiistaina 14.3. klo 17.00–19.00 Hovirannan koulutalolla (Hovirannantie 17, 20780 Kaarina). Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän