Nasevat

0

Pyydän selvitystä miksi Vistan mäessä Santalan pyöräliikkeen kohdalla vesi juoksee aina välillä pitkin jalkakäytävää? Se kohta on erittäin liukas ja vaarallinen.

Huolestunut

Miksi tällä hetkellä S-marketin pihan talvikunnossapito on niin paljon huonompaa kuin aikaisempina talvina? Muutama viikko sitten menin käymään kaupassa ja pihalla oli niin paljon loskaa ja jäisiä kuoppia, että ostoskärryä ei pystynyt edes työntämään.

Ihmettelevä vanhus

Miksi kaupassa ei ole ollut toimivaa vessaa varmaan jo vuoteen? Turha alkaa sanomaan lakiteksteistä mitään koska TOIMIVA vessa pitää olla jos esim. kahviossa istuinpaikkoja yli 6 kpl. Nyt 8 paikkaa, eli äkkiä tuoleja ja pöytä pois?

JanneJJT

Löytynyt Paimion urheilupuistosta: langattomat nappikuulokkeet harmaassa säilytysrasiassa. Tiedustelut tuntomerkkejä vastaan Kunnallislehden toimituksesta.