Piikkiön K-Supermarket vietti laajennetun myymälän avajaisia – ”Parasta täällä on henkilökunta”

0
Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta piti puheen K-Supermarket Piikkiön avajaisissa torstaina. Taustalla kauppias Sampsa Mäki.

PIIKKIÖ

Parikymmentä ihmistä odotteli oven takana kun Piikkiön K-Supermarket oli avautumassa torstaina kello 10. Kauppa vietti uudistetun ja laajennetun myymälän avajaisia, jota juhlistettiin kakkukahvein.

K-Supermarketin 13 kuukautta kestänyt suurremontti ja laajennus on nyt kokonaan valmis. Kauppa on ollut koko remontin ajan avoinna, joten moni paikkakuntalainen on päässyt jo aikaisemmin tutustumaan kaupan uuteen ilmeeseen.

– Hienot tilat on nyt ja hyvä tarjonta, sanoi  Marjut Lautonen .

Samaa mieltä oli  Oiva Lepistö , joka kertoi käyvänsä kaupalla lähes joka päivä. Hän kiittelee hienoa tilaa ja monipuolista tarjontaa, mutta parasta ei hänen mukaansa ole kuitenkaan hienot puitteet.

– Parasta täällä on henkilökunta. Täällä on aina todella hyvä palvelu, hän kiittelee.

Kaikki uutta ja neliöitä lisääK-kauppiaina Piikkiössä toimivat Sampsa ja Rebekka Mäki .

Sampsa Mäki leikkasi juhlanauhan uudistetun kaupan edustalla torstaina, minkä jälkeen hän vastaanotti useita onnitteluhalauksia. 

– Olen kyllä erittäin tyytyväinen nyt koko kaupan kokonaisuuteen, hän totesi.

Laajennuksessa kauppa sai lisää tilaa 400 neliömetriä, ja kokonaisala on nyt yli 1000 neliömetriä. Laajennus antoi mahdollisuuden lisätä kaupan valikoimia kaikissa tuoteryhmissä ja avartaa kaupan yleisilmettä. Kaupassa on nyt kaikki uutta lattiasta kattoon, niin pullonpalautuskoneet kuin kassatkin. 

Kauppiaat kertovat, että valikoimaa on lisätty ainakin 500 uudella tuotteella.

Tuoretta Ruoka-maailmastaKaupan Ruokamaailmassa valmistetaan itse muun muassa täytettyjä patonkeja, salaatteja ja marjarahkoja.

K-Supermarket Piikkiössä on kauppiasparin lisäksi 12 työntekijää.

Kaupan pihalla on K-Latauksen latauspisteen kuudelle autolle. Lisäpalveluina on Postin pakettipalvelu ja uudistettu K-Nouto. Otto-automaatti on kaupan sisäänkäynnissä ja samaan kiinteistöön sijoittuu myös Alkon myymälä.