Sauvon ääniharava Silvia Koski: ”Olen tyytyväinen omaan tulokseen”

0
-Työn kautta on tullut kontakteja ehkä enemmän kuin politiikan. Moni mietti, että miten näiden musiikkiprojektien kanssa käy, jos menen läpi.

SAUVO

Perussuomalaisten sauvolainen ehdokas Silvia Koski keräsi 2165 ääntä ja Turun (634) jälkeen isoimmat äänimäärät Paimiosta (198), Salosta (185), Kaarinasta (254) ja kotikunnasta Sauvosta (166). Hän sai ääniä melkein joka puolelta vaalipiiriä. Vain Kustavi jäi nollille.

Koski on henkilökohtaiseen menestykseensä tyytyväinen, mutta puolueen osalta äänestä kuuluu, että vaalimenestys Varsinais-Suomessa olisi voinut olla parempi, kuin säilyttää neljä paikkaa. Ennakkoasetelma oli niin kihelmöivä, että odotuksissa oli parempi tulos.

– Oman menestyksen kannalta ajattelen, että oma profiilini ehdokkaana oli kuitenkin kulttuuripainotteinen ja olen pienestä kunnasta. Sen nämä tulokset osoittavat, että suuret kaupungit ovat ne, mistä kannatus läpimenijöille tulee.

Plussapuolelle tämän kertaisessa ehdokkuudessa Koski listaa paitsi hyvän äänimäärän, erityisesti verkostoitumisen kilpakumppaneiden ja erilaisten mahdollisten tulevien yhteistyötahojen kanssa.

– Varmasti pääsen tätä kautta jatkamaan yhteistyötä.

Kampanjatiimiä hän kiittää ja kehuu.

Onko mahdollista, että ehdokkuus kutsuu jälleen neljän vuoden päästä?

– 8 vuotta sitten sanoin, ettei enää ikinä. Parempi kuitenkin ettei vielä sano mitään.