Sauvon S-Marketin tuoreella myymäläpäälliköllä on aihetta hymyyn – “Me ollaan niin hitsauduttu yhteen”

0
Tanja Kuopila on työskennellyt helmikuusta lähtien S-market Sauvon myymäläpäällikkönä.Kesän värit näkyvät ympäri vuoden vihanneshyllyissä.

SAUVO

”Myymälässä on ihan poikkeuksellisen kiva tunnelma.” Toimitukseen on tullut useamman kerran viestiä, että Sauvon S-marketin asiakaspalvelu herättää huomiota. Milloin viestitään jostain iloisesta tervehdyksestä, milloin palvelusta, milloin naurusta.

Helmikuussa S-markettiin nimitettiin uusi myymäläpäällikkö. Myymäläpäällikkö Tanja Kuopila, mikä on se hyvänmielen salaisuus, josta kylillä puhutaan? Opetetaanko teillä sijaisetkin iloisesti tervehtimään?

– Meillä on välitön tunnelma, tiivis ja hyvä yhteishenki. Pieni porukka on hitsautunut yhteen, luotamme ja autamme toisiamme, ja asiakkaatkin on tuttuja ja välittömiä. Hyväntuulisuus ja hymy tarttuu!

Kuopila sanoo, että myymälä Sauvossa voisi olla pieni Salekin, mutta he ovat ylpeästi pieni S-market niin kauppakassipalveluineen kuin pikakassoineen.

– Ollaan kaikki omasta toimipaikasta ylpeitä, ja se näkyy.

S-market Sauvo keräsikin vuoden 2022 aikana eniten Ässäkortteja, joita TOK:ssa jaetaan teoista, joilla toimipaikka toteuttaa yhteistä strategiaa. Ässäkortteja voi kerätä esimerkiksi erilaisista tunnusluvuista, kiitettävästä ikärajavalvonnan toteuttamisesta, asiakastyytyväisyydestä ja vaikka erilaisten tapahtumien järjestämisestä.

– Tähän jos johonkin tarvitaan hyvää yhteishenkeä, iloitsee Tanja.

Kuopila on S-ryhmän kasvatti, sillä ensimmäinen kesätyö kaupassa oli 14-vuotiaana. S-ryhmässä hän on ollut vuodesta 2000 lähtien yhtäjaksoisesti monipuolisissa tehtävissä, Salon Seudun Osuuskaupan, Suur-Seudun Osuuskaupan ja nyt Turun Osuuskaupan palveluksessa.

– 2013 muutin Salosta Sauvoon maajussille morsiameksi, ja tänne S-markettiin tulin töihin 2017. On hienoa, että tällainen siirtyminen elämäntilanteen mukaan onnistui myös eri osuuskauppojen välillä.

Tyytyväiset asiakkaat, ylpeys omasta työstä, työryhmästä, toimipaikasta ja luotettava työnantaja. Siinä tekijöitä, joista Tanja on ammentanut työhön imua.

– Koen että olen löytänyt oman paikkani ja viihdyn Sauvossa.

Jopa niin hyvin, että perhe mökkeilee ja veneileekin Sauvossa.

Mökkikausi tuo paikkakunnalle paljon asiakaskuntaa. Toki jonkin verran kasvua ympäri vuoden ovat tuoneet lisääntyneet etätyöt.

Kesäaikana myymälän tuotevalikoimassa pyritään vastaamaan myös kesävieraiden toiveisiin.

–Trenditietoisuus nostaa päätään. Kesäasiakkaiden toiveissa esimerkiksi erikoisyrttejä, erikoismakkaroita, sport- ja ketotuotteita. Myös kesävieraamme arvostavat suuresti lähituotteita. Usein nousee esille, olisiko lähileipomon tuotteita. Lähituottajien kannattaa olla yhteydessä minuun tai suoraan Turun Osuuskauppaan ja esittää omia tuotteitaan tarjolle.

Myymäläpäällikön haaveissa olisi lisätila, jotta varsinkin kesällä pystyttäisiin nykyistä paremmin vastaamaan asiakkaiden toiveisiin.