Vapputaikaa Tilliltä – ”Toivomme, että suosio jatkuu myös tänä vuonna”

0
Viime vuonna vappukansaa ilahduttaneet karvakaverit ovat mukana menossa tänäkin vuonna.

Koko perheen iloinen vapputapahtuma järjestetään Paimion Tillintuvalla (Vistantie 61) jo kymmenettä kertaa lauantaina 29. huhtikuuta kello 13–16. Juhlavuoden kunniaksi tapahtuma on täynnä taikaa! Päivän pääesiintyjäksi on buukattu kaarinalainen taikuri Marcus Alexander, jonka show nähdään päivän aikana kahteen kertaan: kello 13.15 ja 14.30. Esitysten välillä hän kiertelee tapahtumassa ihmisten joukossa tekemässä lähitaikuutta, joten yllätyksiä on luvassa!

Taikurin vierailun lisäksi ohjelmassa on muun muassa Kriivarin koululaisten vappupuhe, SPR:n elvytysnäytöksiä, arpajaiset ja ongintaa. Tillintuvan pihalla pääsee tutustumaan hinausautoon sekä kokeilemaan poniratsastusta ja kärryajelua. Myös karvakavereita on paikalla rapsutettavina. Myytävää riittää simasta ja munkeista hattaraan ja lakuihin sekä paikallisiin käsitöihin – vappupalloja unohtamatta!

Vapputapahtuma on pääsymaksuton ja kaikille avoin. Sen järjestää Kriivarin koulun vanhempainyhdistys Paimion kaupungin tuella. Vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Tapio Salminen toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan viettämään yhdessä ikimuistoista vappua.

– Ensimmäisenä vuonna paikallinen vappujuhla oli kahden paimiolaisnaisen voimanponnistus, ja sen jälkeen Kriivarin koulun vanhempainyhdistys otti tapahtumasta vetovastuun. Paikalla on ollut parhaimpina vuosina satoja ihmisiä ja toivomme, että suosio jatkuu myös tänä vuonna!