Paimion Rastin naiset Viestiliigan kärkikahinoissa

0
Naisten viestissä Paimion Rastin toisen osuuden Milja Väätäjä ajoi Tampereen Anni Haanpään (takana) yli minuutin etumatkan kiinni ja saapui kärjessä toiseen vaihtoon.

Naantali

SUUNNISTUS Viestiliiga on alkanut Paimion Rastin naisilta lupauksia herättävästi. Kolmikko Tuulia Viberg , Milja Väätäjä ja Ina Westerlund sijoittuivat neljänneksi liigan toisessa osakilpailussa Naantalissa, Kevätyön viestissä, viime perjantaina.

Osakilpailuvoittoonkin oli Naantalin Merimaskun illassa loistosaumat, kun vappuviikolla maailmancupissa debytoinut Väätäjä nosti joukkueen viestin kärkeen. Westerlundilla oli kuitenkin ankkurina heikko suunnistuspäivä, joten voittaja Tampereen Pyrinnön lisäksi edelle nousi lopulta kaksi muutakin joukkuetta.

– Ei sujunut ja tuli virhettä. Lisäksi oli hengityksen kanssa vaikeuksia, joten paljon ei enempää ollut tehtävissä, sanaili Westerlund.

Naisten kakkosjoukkue ylsi sijalle 17. Liigan ensimmäisessä osakilpailussa, Sauvossa käydyssä FinnSpring-viestissä, PR oli yhdeksäs.

Paimion Rastin miehet puolestaan avasivat viestikauden hieman paremmin FinnSpringissä seitsemännellä sijallaan. Kevätyön viesti taas meni aivan penkin alle, vaikka Topias Arola nostikin huippuankkuroinnilla joukkueen 16:nneksi.

Viestiliiga jatkuu toukokuun lopulla. Sitä ennen käydään eräs suunnistuskauden kohokohdista, Ruotsin legendaarinen Tiomila-viesti.

Antti Veijalainen