Piresin puskumaali riitti Peimarille – “Helpolla ei ole ainuttakaan pistettä saatu”

0
Peimarin Daniel Pires oli hankala pideltävä KaaPon puolustukselle lauantain ottelussa. Piresin kintereillä kuvassa KaaPon puolustaja Rody Abdallah.

Sauvo

13.5. Peimari Utd–KaaPo 1–0 (1–0)

JALKAPALLO Peimari United otti lauantaina tärkeän voiton kukistaessaan Kakkosesta Kolmoseen täksi kaudeksi pudonneen Kaarinan Poikien miesten edustusjoukkueen numeroin 1–0. Kolmosen kamppailussa oli siinäkin mielessä kyse tuikitärkeistä pisteistä, sillä molempien joukkueiden pistekertymä ennen ottelua oli neljä; Peimarilla pistesaalis oli peräisin neljästä, ja KaaPolla kolmesta alkukauden ottelusta. Samalla sarjan kärkijoukkueet, MaPS ja FC Inter 2 olivat ehtineet karata jo kuuden pisteen päähän.

Peimari sai otteluun hyvän alun, sillä runsaan vartin painostus tuotti tulosta, kun Peimarin riveihin palannut Jonatan löysi keskityksellään Daniel Piresin , joka puski pallon voimalla ohi KaaPo-vahti Jesse Peltosen . Avausosuman jälkeen pelitapahtumat tasaantuivat, ja myös KaaPo pääsi pari kertaa kokeilemaan noin 20 metristä Peimari-vahti Dhiego Benton torjuntataitoja.

“Kova peli oli”


Toisella puoliajalla etäisyydet kentällä kasvoivat, kenties runsaan 20 asteen lämpötilan ansiosta, ja se avasi molemmille joukkueille paremmin tilaa rakentaa peliään. Varsinaisilla maalipaikoilla ei kuitenkaan herkuteltu kuin vasta ottelun viimeisen vartin aikana, jolloin sekä KaaPon keskikentällä mainion ottelun pelannut Yeeser Barbata että myös Peimarin Pires pääsevät kokeilemaan viimeistelyä lähietäisyydeltä.

Lisäosumat jäävät kuitenkin haaveeksi, ja siten kotijoukkue nappaa kolme pistettä mukaansa ja kohentaa samalla sarjasijoitustaan viidenneksi. KaaPon nihkeä alkukausi saa siis jatkoa, eikä vastus ainakaan kevene tulevan sunnuntain kohtaamisessa sarjakärki FC Inter 2:sta vastaan.

– Kova peli oli, tuntui että heti kun sai pallon jalkaan tuli KaaPolta kaksi pelaajaa välittömästi iholle. Todella tärkeää, että saimme tästä ottelusta voiton ja kolme pistettä, sanoi Peimarin laitapuolustajana toisella puoliajalla uurastanut Elmeri Laine .

Kokonaisuutena hän näkee joukkueensa alkukauden juuri sellaisena kuin tuloksista on voinut lukea: helppoja pelejä ei ole ollut ainuttakaan, ja kaikki toistaiseksi vastaan tulleet joukkueet lienevät tämän vuoden Kolmosen niin sanottua raskasta sarjaa.

– Helpolla ei ole ainuttakaan pistettä saatu, ja vaikka tuloksellisesti on ollut hetkittäin vaikeaakin, täytyy muistaa että vastustajat ovat olleet kierroksesta toiseen kärkipään joukkueita.

Paikallispeli edessä


Paimion Hakan ja Peimari Unitedin miesten edustusjoukkueet kohtaavat toisensa perjantaina Paimiossa kauden ensimmäisen paikallisottelun merkeissä. Tilaston valossa ottelun erikoisuus on se, että siinä missä Haka ei ole onnistunut nappaamaan vielä pisteitä kotikentällään, on Peimarikin poiminut niitä vierasviheröiltä vasta yhden. Hyvin todennäköisesti siis jomman kumman joukkueen kurssi saa tässä mielessä muutoksen.

PaiHan päävalmentaja Petar Obradovic tiedostaa, että tulossa on molempien joukkueiden kannalta tärkeä peli.

– Meidän osalta tulee varmasti olemaan vaikea matsi ja meidän pitääkin pyrkiä pelaamaan oman pelisuunnitelman mukaisesti, jotta voimme saada pisteitä. Toivottavasti nähdään hyvä ja viihdyttävä ottelu.

Samaa toivoo myös Peimarin paidassa monta paikallisottelua kokenut Elmeri Laine .

– Paimioon on aina hauska lähteä pelaamaan ja ainakin viime syksyn paikallispelissä siellä oli tosi hyvin yleisöä paikalla. Toivotaan, että lehtereillä riittäisi taas tungosta ja pystyisimme tarjoamaan viihdyttävän ottelun, hän tuumii.

Ottelu PaiHan ja Peimarin välillä alkaa kello 19.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän