Sauvontiellä oli yöllä poikkeuksellinen vaaratilanne

2
Toinen yöllä otettu kuva poimittu Sauvon some ryhmästä Facebookista.

Sauvo-Kemiöntiellä oli yöllä poikkeuksellinen vaaratilanne, joka ilmeni vasta puolenyön jälkeen. Ajoradalle oli ilmestynyt suurehko kasa soraa ja kanto Sauvon suuntaan ajettaessa. Tarkemmin paikka oli loivahkossa mutkassa lähellä Lautkankareen tienhaaraa.

Paikalle osuneet nuoret tekivät asiasta ilmoituksen hätäkeskukseen, ja varoittivat asiasta muita kulkijoita tiettävästi lähes parin tunnin ajan, ennenkuin yhteydenotto hätäkeskukseen tuotti tulosta. Useat yöllä paikalle osuneet autoilijat kiittelivät nuoria monisanaisesti Sauvon some-nimisessä ryhmässä Facebookissa lauantaina.

Outo lasti oli ilmestynyt tiettävästi ajoradalle vasta puolenyön jälkeen, eli tilanteessa oli kaikki mahdollisuudet hyvinkin pahaan onnettomuuteen. Täydellä nopeudella kasaan törmääminen olisi voinut olla kohtalokasta. Vaaraa kasvatti, että ajankohta oli keskellä yön pimeintä aikaa.

Oheinen kuva on otettu paikan siivoamistilanteesta lauantaina aamupäivällä.

2 KOMMENTIT

Kommenttien lisääminen on estetty.