Suomi valokuvin ja eskarilaisten kissamainen kevät-näyttely – Sauvon kirjastossa riittää nähtävää toukokuussa

0
Yksi Tatu Lertolan näyttelyn kuvista on koostettu Kolin maisemista.

Sauvo

Valokuvaaja Tatu Lertolan valokuvanäyttely Etydi Suomelle on nähtävissä Sauvon kirjastossa toukokuun loppuun asti. Vuosina 2020–2021 tuotetut valokuvat eri puolilta Suomea tulevat esiin teoksina valokuvagrafiikan muodossa. Teokset koostuvat siis useammasta valokuvasta, jotka on heijastettu samalle kankaalle.

Mukana on maisemia niin Eteläisestä saaristosta, Järvi-Suomesta kuin Kainuun ikimetsistä.

– Suomi on luonnoltaan rikas ja monipuolinen maa. Näyttelyn tarkoituksena on tuoda esiin tätä rikkauta ja kauneutta, koko Suomea siis, Lertola kertoo.

Lertolan valokuvanäyttelyn lisäksi kirjastossa on nähtävissä toukokuun 26. päivään asti Sauvon esikouluikäisten koostama siperiankissojen, ragdollien ja turkkilaisten angorien kissamainen kevät-näyttely. Sauvon kirjastosta muistutetaan, että kirjasto pitää ovensa kiinni viikolla 20, mutta muutoin näyttelyihin pääsee tutustumaan kirjaston aukioloaikojen puitteissa.