Tässä ovat Paimion, Kaarinan ja muiden Varsinais-Suomen lukioiden kevään ylioppilaat – Paimiossa 37 nimeä, Kaarinassa yli sata

0

Paimion lukiosta valmistuu tänä keväänä 37 ylioppilasta, ja Kaarinasta hieman toista sataa ylioppilasta. Kaarinassa ylioppilaat jakautuvat kolmeen linjaan, joista Kaarinan lukiosta valmistuvia on 83, Kaarinan lukion aikuislinjalta 12 ja Piikkiössä sijaitsevasta Suomen kristillisestä yhteislukiosta 17.

Kaikkiaan Suomesta valmistuu tänä keväänä runsaat 25 000 ylioppilasta.

Paimion lukion rehtori Olli-Pekka Lehtonen muistuttaa, että samasta ikäluokasta Paimiosta on valmistumassa vielä 18 ylioppilasta joko syksyn tai ensi kevään aikana, sillä merkittävän suuri osa ikäluokasta on valinnut joko 3,5 tai 4 vuoden opinto-ohjelman.

 

Paimion lukion kevään 2023 ylioppilaat:

Aaltonen Reino, Ahlqvist Emili, Ahtola Onni, Haapala Jaana, Heikkinen Anna, Heltelä Konstantin, Kaivola Verneri, Kajander Einari, Kallio Niklas, Kallio Otto, Kirkkomäki Sara, Kiviranta Salla, Laaksonen Marianne, Laine Aapo, Laisila Venla, Lehtinen Jenna, Lempiäinen Onni, Lindstedt Minette, Loit Alisa, Louhi Henna, Melander Julia, Mäkilä Markus, Pusa Topias, Pöyhönen Peppi, Rantala Annika, Rouvali Jaakko, Sillanpää Sisu, Sirkiä Niklas, Sola Samuel, Tervomaa Aaro, Toivonen Ellen, Tuunainen Oskari, Valtamo Venla, Valtonen Vilma, Vesanen Sara, Virtanen Helga, Välimaa Saaga.

Yhteensä 37 kevään ylioppilasta.

Kaarina lukion kevään 2023 ylioppilaat:

Nuorisolinja
Aalto Joni, Aalto Victoria, Aaltonen Heta, Ali Ilhan, Arro Jan-Tomek, Backman Jade, Beqiri Dion, Bergström Vilho, Byskata Sonja, Haarala Ulla, Heikkilä Nella, Heikkinen Helmi, Heiniö Aaro, Heinonen Iiris, Heinonen Julius, Heinonen Milla, Helander Vertti, Helle Ada, Hellman Alpo, Hirvensalo Sara, Hirvonen Ella, Hollmén Sofia, Honko Roope, Huhtala Vili, Husko Grant-Herbert, Hynninen Aapo, Jukarainen Lari, Järvinen Lauri, Kallio Jami, Kallio Matti, Kantonen Emilia, Keeninen Luka, Kentala Samuel, Kesäniemi Kalle, Kinnala Akusti, Kirstilä Mikko, Kivelä Eemil, Kivimäki Iisa, Kohonen Roope, Korhonen Essi, Koskinen Emil, Kullmann Keidi, Laihonen Jasmin, Laine Jaakko, Laine Niilo, Lehtonen Eetu, Lenkkeri Susanne, Leppänen Pyry, Lunden Kia, Mantere Pinja, Marjanen Nelli, Matti Siiri, Mattila Kerttu, Meltola Jaakko, Niinivirta Saku-Kasperi, Nurminen Sara, Nzoko Kungi, Oksanen Emma, Pekkinen Venla, Pyökäri Kaapo, Ranki Ida, Ranta Olavi, Rossi Iida, Saario Ekke, Salmi Iiro, Salminen Aada, Salminen Vilma, Strandberg Iiro, Suovo Axel, Särkelä Ira, Tohka Saara, Tornberg Topias, Tuominen Helmi, Tuominen Verneri, Valli Lauri, Valovirta Lumi, Vasara Viivi, Vellonen Veikko, Viinanen Adelia, Villanen Elmira, Vuorela Nea

Yhteensä 83 ylioppilasta.

Aikuislinja
Ahanen Ella, Havia Jussi, Ilkka Roni, Kilpi Elsa, Lehtinen Pinja, Lundén Rebecca, Mäki-Villamo Minttu, Nieminen Lauri, Päivänsäde Helene, Rauhala Rasmus, Sjö Lotta, Vehmas Siiri, Vuola Iina

Yhteensä 12 ylioppilasta.

Suomen kristillisen yhteiskoulun lukion kevään 2023 ylioppilaat:

Haltsonen Emilia, Hautamäki Fanny, Heikka Stella, Helminen Lina, Henttinen Eerika, Hämäläinen Sara, Juudin Elias, Kantoluoto Veera, Kivimäki Marcos, Leppänen Akusti, Oinas Odelia, Oinas Olivia, Peltonen Eevi, Saarinen Venla, Soini Venla, Tesfazghi Jafet, Veijalainen Aake

Yhteensä 17 ylioppilasta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän