Tillintuvan vapputapahtuma toi taas hymyn huulille

0
Joona Granroth, Oliver Vikki, Petteri Kettuaho, Verner Pärkkä ovat hankkineet Varsin Hyvän Nuoriso Leader -rahoituksen avulla hattarakoneen. He ehtivät myydä tapahtumassa kolmen tunnin aikana yli 70 hattaraa.

Paimion Tillintuvalla vietettiin jo perinteeksi muodostunutta lapsiperheiden vapputapahtumaa lauantaina 29. huhtikuuta. Päivän pääesiintyjänä nähtiin juuri näyttämötaikuuden SM-kisoissa toiseksi tullut kaarinalainen taikuri Marcus Alexander . Hän sai paimiolaisyleisön pauloihinsa temppu toisensa perään.

Taikurin vierailun lisäksi ohjelmassa oli muun muassa SPR:n elvytysnäytöksiä ja Kriivarin koululaisten vappupuhe, jonka pitivät Iida Hakanpää ja Hertta Simola .

– Kriivarin vanhempainyhdistys on järjestänyt tätä tapahtumaa jo kymmenen vuotta putkeen. Vappuun kuuluvat esimerkiksi sima, munkit, tippaleivät ja ilmapallot, aloitti Hakanpää.

– Vappu on virallistettu liputuspäiväksi vuonna 1979. Siitä lähtien työväki ja ylioppilaat ovat juhlineet. Tässä tapahtumassa on kaikkea lapsille ja aikuisille, esimerkiksi buffet, ongintaa ja arpajaiset, jatkoi Simola.

Tillintuvan pihalla saatiin tutustua hinausautoon ja kokeilla kärryajelua Aapo-hepan kyydissä ElukkaElämyksen pisteellä.

Myös Suomen Karva-Kavereiden koiria oli paikalla rapsutettavina. Leijona-maskotti jakoi lapsille karkkia, ja Kriivarin koulun oppilaat järjestivät kävijöille vappuisen kuvauspisteen.