Varamiehinen PaiHa romahti FC Inter 2:n vieraana

0
Sinimustissa paidoissa esiintynyt FC Interin kakkosjoukkue oli liian tehokas pala purtavaksi Ermal Brahimin ja Omar Farhanin edustamalle PaiHalle.

Turku

24.5. FC Inter 2–PaiHa 7–0 (4–0)

Hakan pelit miesten kolmosessa jatkuivat keskiviikkona, kun vieraskentällä vastaan asettui sarjan ehdoton ennakkosuosikki, kovin panostuksin kauteen lähtenyt FC Inter 2. Kovan otteluruuhkan keskellä FC Inter oli saanut kokoonpanoon myös muutaman tällä kaudella Veikkausliigaa pelanneen vahvistuksen edustusjoukkueestaan. Haka sitä vastoin joutui lähtemään otteluun kovasti varamiehisenä, kun poissa kokoonpanosta olivat muun muassa Juho Koivunen , Asdren Mustafa , Otso Milan , Leevi Sahlström , Eero Taipale ja Matias Turunen .

Lämpimässä kesäkelissä pelattu ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta ensimmäisen kerran pallo saatiin poimia Hakan verkosta jo 5. minuutin kohdalla, kun Elias Mastokangas iski maalin edustalta 1–0-lukemat. Haka pääsi Interin osuman jälkeen hetkeksi peliin mukaan, mutta jakson puolen välin kohdalla Inter viimeisteli ensin Gezim Vocan toimesta 25 minuutin kohdalla ja kuuden minuutin päästä oli Otto Lehtisalon vuoro viimeistellä Interin johto jo 3–0:aan.

Jakson lopussa Joel Vainionpää viimeisteli tylysti 4–0-taukojohdon.

Hällfors valopilkkuna


Toisella jaksolla Haka sai lisää kylmää vettä niskaan heti jakson alussa, kun Juuso Enbuska käytti hyväkseen Hakan pehmeän puolustamisen ja viimeisteli 49. minuutilla 5–0-lukemat. Jakson lopulla Lehtisalo viimeisteli vielä toisen osumansa ja lisäksi Jasper Yrjas viimeisteli paitsion rajamailta hyvin tylyt 7–0-loppulukemat aivan ottelun päätöshetkillä.

Vaikka FC Inter oli liikenteessä lähes 1.divisioonatason miehistöllä, niin siitä huolimatta Hakalta erittäin heikko esitys. Hakan valopilkkuna oli Aaro Hällforssin kohtuullisen hyvä suoritus ja jo 7. kerran täydet minuutit yhtä monessa sarjaottelussa.

Haka jatkaa tappiosta huolimatta sarjassa sijalla 8. Joukkueen pelit jatkuvat tasan viikon päästä, kun perjantaina 2.6 vieraaksi Soikalle saapuu ÅIFK.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän