NASEVAT

0

Paimion Teatteri pahoittelee aiheuttamaansa mielipahaa Hellberginkylän asukkaille. Harmillisesti postikutsut jäivät lähtemättä. Iloksemme osa kyläläisistä olikin meihin yhteydessä, ja toivotimme heidät tervetulleiksi. Pidämme hyviä suhteita naapureihimme suuressa arvossa. Jos joku kyläläinen on vielä halukas tulemaan katsomaan Viulunsoittaja katolla -musikaaliamme, voivat he lähettää meille sähköpostia osoitteeseen varaukset@paimionteatteri.fi, ja hoidamme asian kuntoon.

L’chaim, elämälle!

Ensimmäinen kerta Paimion eläinlääkärillä eikä varmasti viimeinen. Loistava palvelu, ja lääkäri ei ollenkaan rahastuksenhaluinen, vaan todellakin huolehti minusta ja oli ystävällinen.

Helmi

Kaarinan kaupunki on rakentamassa 10 miljoonan euron paloasemaa pois keskusta-alueelta, paikkaan mistä ei pystytä täyttämään pelastustoimen riskianalyysin toimintavalmiusaikoja Kaarinan keskusta-alueelle ja sen läheisyyteen. Onko asia loppuun asti ajateltu?

Veronmaksaja

Tiedoksi mustan koiran taluttajalle: Paimion Naskarlassa on lampi koirien uintia varten. Ei Ankkalampi.

Kielto kaikille koiraihmisille

Miksi kaupunki ei järjestä kiertoliittymän keskelle tulevasta “maamerkistä” avointa ideakilpailua? On vaakunassa napakaira tai ei, niin se on mennyttä elämää, ja kiertoliittymän pitäisi nostaa esille kehittyvää, modernia Paimiota.

Osallistuisin!

Huoltoyhtiöt. Onko pakko leikata rutikuivat nurmikot ihan maata myöten? Palavat ruskeiksi kaikki.

Asukas

Paimion “kuninkas” patsasteli T-paita pääl ja tossut jalas parantolan jutus, ku sivistyny puheenjohtaja oli puku pääl.

Jolle o joskus kumarrettu Sauvon tyäväentiatteris

Lämpimät kiitokset Paimion srk:lle juhannusaattona Rantalassa järjestetystä saunaillasta. Nautimme leppoisasta tunnelmasta kaikkien muiden antimien lisäksi. Myös illan iloiselle isännälle isot kiitokset.
Virrat

Upeaa toimintaa tekniseltä ja ympäristöpalveluilta. Haukkuhelmen kiviongelmaan tartuttiin välittömästi ja se hoidettiin kuntoon nopeammin mitä varmaan kukaan uskalsi toivoa. Tuolla puolella tuntuu muutenkin homma pelittävän 10+ arvoisesti, KIITOS!
Antti M.

Mikäs se semmoinen liike Peimarissa on, jossa myydään epäkuranttia tavaraa? Onko ammattitaidotonta työvoimaa? Myydään ”one for all”, vaikka ei tiedetä, mitä ollaan myymässä. Eikä tavaran sopivuudesta suostuta edes keskustelemaan saati sitten palautuksesta, vaikka takuu on voimassa!
URC 4911