Ajoharjoittelurata täyttyi koirista

0
Perhoskoira Connection Siljans Tea For Two, kutsumanimeltään Timmy palkittiin rotunsa parhaana. Timmy osaa poseerata kallistamalla päätään ja hymyilemällä.

PAIMIO

Viikonloppuna Paimion ajoharjoittelurata täyttyi autojen sijaan koirien rattaista, joissa kärrättiin pienimpiä näyttelyyn osallistuvia koiria alueella. Lauantaina ja sunnuntaina järjestettiin Paimiossa koirien ryhmänäyttely, johon osallistui yli tuhat koiraa. Lauantain osalta tapahtuman järjesti Turunmaan Kennelyhdistys ja sunnuntaina puolestaan Lounais-Suomen Spanielikerho.

Alueen keskelle oli pystytetty kahdeksan kilpailukehää, jossa kilpaili kymmenittäin eri koirarotuja. Roduista esillä oli muun muassa eri terriereitä, villakoiria, paimenkoiria, collieita, shelttejä ja noutajia. Eniten näyttelyssä oli kilpailemassa shetlanninlammaskoiria; lauantaina 51 ja sunnuntaina 28. Harvinaisimmista roduista mukana oli yksittäisiä koiria muun muassa sen nimisistä roduista kuin shar pei, markiesje, pumi, australiankelpie ja löwchen.

Näyttelykehien ympärille oli pystytetty koirien varjoksi ja valmistautumisalueeksi telttoja, joissa koiria trimmailtiin ennen kehään astumista.

Paikalle oli saapunut väkeä ympäri seutukunnan Paimion lisäksi niin Turusta, Raisiosta, Paraisilta kuin Koski TL:stäkin.