NASEVAT

0

Kannattaako tehdä pää märkänä lisää liikuntapaikkoja kun ei saada pidettyä vanhempiakaan kunnossa? Ainakin urheilupuiston korisukat retkottaneet kesäkuun alusta asti irronneena ei siis rikkonaisena. Tyhjää yu-kenttää jyystetään päivittäin vieressä.

pliis priorisointia kehiin

Kiitos Paimion seurakunnalle ja vapaaehtoisille maukkaasta aamupuurosta, voileivistä ja makeasta leivonnaisesta kahvin kera. Ja seurakin oli hyvää.

Aamiaisvieraat

Suomalaisia sota-asiantuntijoita on joka päivä jossakin lööpeissä kertomassa miten Ukrainan pitäisi sotia. Pitäisikö näiden herrojen mennä ihan paikan päälle kertomaan asiat? Epäilen vahvasti, elikkä pienempää suuta.

Oka-pappa

Piikkiön Adventtiseurakunnan ruokajakelussa on uusia ja hyviä autoja, parempia kuin autokaupassa. Vähän outoa, että nämä käyvät ruokajonossa.

Prinssi Toivonlinna

Kyllä on lapset ja moni vanhempi tykänneet uimakoulusta Sauvon Sarapistossa. Juuri leikin avulla lapset oppivat ja viihtyvät vedessä kylmissäkin säissä. Iso kiitos vetäjille!

Noora

Varkaita Karunan hautausmaalla. Omaisten käydessä vanhusten haudoilla, näky oli karmea. Edellisenä keväänä istutetut kuunliljat puuttuivat suku- ja yhden henkilön haudoilta.

 

Nyt tänä kesänä sama jatkuu. Lasten istuttamia ruusubegonioita oli kolme, ja nyt heidän käydessään haudalla keskimmäinen oli poissa. Vain kuoppa jäljellä. Kenenköhän haudalta nämäkin löytyy? Puutarhoissa on 50 % alennus!

Turun malli

 

meilläkin

Käytä järkeäsi ja poista orapihlajan piikit pyörätieltä.

Vihainen