Tänään alkaa taas Sauvon iltatori!

0
Sauvon iltatorit ovat virkeästi auki taas koko heinäkuun, ensimmäinen on tänään.

SAUVO

Tänään perjantaina – tosin tuntia aiempia kesiä myöhemmin – avautuu taas koko heinäkuun pyörivä Sauvon iltatori. Kello 17-20 torilla on siis tarjolla kesäistä elämää niin vakiasukkaille, mökkiläisille kuin ohikulkijoillekin.

– Viime kesänä täällä piipahti väkeä ihan varta vasten kauempaakin, kun olivat sitä mieltä, että täällä oli niin kiva tunnelma, on tällainen perheiden tori, kertoo toriyhdistyksessä vaikuttava sauvolainen kukkakauppias Taina Högman , joka pirautti toimitukseen tietoa toiminnasta.

Iltatorin järjestelyistä vastaa jo toista kesää torin elävöittämistä varten perustettu Sauvon toriyhdistys.

Tänään perjantaina, ja kaikkina tulevinakin on luvassa musiikkia, torikauppaa, kulttuuria, Mirkun kioski, herkkuja paikanpäällä ja kotiin. Tilamyyntejä ja kirppistelyä – ja siis lasten kirppisalueella on pomppulinna ja onnenpyörä. Taisipa olla poniratsastustakin joku kerta. Laulajana ensimmäisenä perjantaina on Anu Kivelä.

– Ekalla kerralla on myös Sauvon VPK esittäytymässä, toki hälytysvarauksella. Ja ukrainalaiset ovat jälleen tuomassa myyntiin leivonnaisiaan.

Högman kertoo, että toritoiminta on saanut tälle vuodelle sponsoritukea, jonka avulla on voitu hiukan enemmän panostaa ohjelmapuoleenkin.