Nasevat

0
Kunnallislehden lukija pohti, mahtoiko Vähäjokipolulla Paimiossa olla käynnissä lehtokotiloinvaasio.

Katselin tunnettuja paimiolaisia Paimion kotisivuilta. Monta tunnettua siellä on, mutta nyt on pakko kommentoida, että ehkä kaikkein menestynein maailmalta puuttuu. Hän on tehnyt pitkän päivä työn autourheilun parissa, ja monen tallin arvostama henkilö!

Oka-pappa

Kyllä vois Paimion kaupunki joskus ajatella vanhuksiakin. Nimittäin hoivakoti Viljaskaan johtaa pieni onneton tienpätkä, todella kuin perunapeltoa ja vanhuksia kuljetetaan sinne ambulanssilla ja invatakseilla. On kyllä epämiellyttävää olla kyydissä.

Yx omainen

Kävelyllä tiistaina heinäkuun alussa Paimion Vähäjokipolulla huomasin, kun polulla kulki myös kymmenittäin kuvan lehtokotiloita (?). Varsinkin Vistantien portilta varjoisalle polulle lähtiessä. Heinikossa niitä oleskelee varmaasti runsaasti lisää. Vieraslaji.

Masi