PaiHa 2:n ottelu päättyi kahakkaan, jota tutkitaan pahoinpitelynä

0
Kesäkuinen jalkapallo-ottelu Paimion Hakan miesten kakkosjoukkueen ja FC Bosnan välillä päättyi kahakkaan, jota tutkitaan parhaillaan poliisin toimesta.

Paimio

Paimion Hakan miesten kakkosjoukkueen ja turkulaisen FC Bosnan välinen Kutosen ottelu päättyi kesäkuun lopussa dramaattisesti. Ottelun loppuhetkillä syntynyt sanaharkka ja siitä seurannut nahistelu joukkueiden pelaajien välillä johti siihen, että tapahtumista on jätetty rikosilmoitus Lounais-Suomen poliisille. Asiasta uutisoi ensimmäisenä torstaina Iltalehti.

Iltalehden jutun mukaan rikosilmoitus on kirjattu pahoinpitelystä. Tapaus on parhaillaan poliisin esiselvityksessä. Ottelun loppuhetkistä on pyydetty vastinetta molemmilta joukkueilta.

Palloliiton tulospalvelusta ilmenee, että ottelun viimeisen viiden minuutin aikana on jaettu punaisia kortteja, eli peli- ja toimitsijakieltoja neljälle henkilölle. Kaksi punakorteista meni FC Bosnan pelaajille, yksi PaiHan pelaajalle ja yksi PaiHan toimihenkilölle. Punaisten korttien syyt ovat vielä epäselvät.

Miesten Kutosen ottelu PaiHan ja FC Bosnan välillä pelattiin 28. kesäkuuta.