Rantolassa halutaan liikuttaa koko naapurustoa – kesäasukkaitakin

0
Sauvon Rantolan kylämaisemaa Know Your Hoods- palvelussa.

Turkulainen hakukonepalvelu Knor Your Hoods järjesti sivustollaan Vuoden 2023 Naapurustokilpailun, ja sen voitti Sauvon Rantola. Voittoa juhlistetaan 22.-31.7. järjestettävällä Naapurustosuunnituksella. Tapahtuma siis alkaa Rantolassa viikon kuluttua järjestettävien Unikeonpäivien yhteydessä.

Tapahtuman ideana on tarjota hauskaa kesäohjelmaa sekä innostaa niin sauvolaisia kuin vierailijoitakin tutustumaan kiinnostaviin lähikohteisiin ympäri Rantolaa.

Rastikierros on suunniteltu yhdessä kyläaktiivien kanssa.

– Nyt on hieno mahdollisuus heittäytyä turistiksi omassa lähiympäristössä ja inspiroitua Sauvon tunnelmasta! Naapurustosuunnistuksella on monipuolisesti erilaisia kohteita, kuten Sauvon käsien näyttely, Traphaan luola sekä tietysti paikallisten rakas Kallioranta.

Suunnistus on pyritty suunnittelemaan niin, että se tarjoaa yllätyksiä myös alueen jo hyvin tunteville, kertoo Naapurustosuunnistuksen toteutuksesta vastaava Anna Ventola Know Your Hoodsin tiedotteessa.

Suunnistuksen kartta ja ohjeet: naapurustosuunnistus.hoods.fi

FAKTA


Mikä?


Know Your Hoods on naapurustojen hakukone, jonka avulla muuttoa harkitsevat löytävät juuri heille sopivan asuinpaikana. Samalla asukkaat asuvat voivat tutustua uudella tavalla oman asuinalueensa tarinoihin. Hakukonepalvelu on CYF Digitalin palvelu, jonka ensimmäinen versio on kehitetty Lounais-Suomen kuntien yhteisen Töihin tänne -kokonaisuuden yhteydessä.