NASEVAT

0

Paimiossakin oli ”susijengi”, mutta kyllä urheilukin voi olla raadollista.

Sisu

Kiitos siitä, että Paimio on aktiivinen ja suvaitsevainen kunta. Niitä ei montaa Varsinais-Suomen alueella ole.

hieno paikallinen Pride

Voisivatko Paimion vanhemmat nyt puhua lapsilleen, nuorille etteivät nämä tuhoa jo toista grillikotaa rannassa. Hiilipussi ei maksa paljoa, jos grillata haluaa. Jos vaan tuhota niin kamerat käyttöön.

mies

Paimiossa liikkuvasta Ameriikan Poliisi autosta. Poliisia/Polis tai muuta viranomaisen käytössä olevaa tekstiä ei saa kyljessä lukea, ja jos auton väritys muuten ei muistuta Suomen poliisin tunnusvärejä tai kuvioita, niin on luvallista.

Auto Ford Crown Victoria P71 ei siis ole laiton

Ilkivalta nosti taas päätään, uutisoi Kuntsari. Jutussa kerrottiin että Vistan koulukentän pinnoitteen korjaaminen maksoi 1700 e mopoilijan jäljiltä ja tuo oli vain yksi ilkivallan kohde.

Tulipa mieleen, voisiko Paimion kaupunki informoida ilkivallan korjaamiseen kuluvia summia Ala- Vistan liikennevaloristeyksessä olevassa valomainostaulussa. Siinä tuo summa tulisi esiin mainosten lomassa ja summaa päivitettäisiin vuoden mittaan. Tulisi julkisesti kaikille esiin mihin verorahojamme, joilla olisi parempaakin käyttöä, joudutaan käyttämään.

Masi

Voi ihanaa. Nyt on jotkut vanhemmat saaneet sanan perille, sillä kun pysähdyimme risteykseen autolla niin ihana pieni tyttö pyörän kanssa tuli risteykseen, hyppäsi pyörän päältä pois ja talutti suojatien yli ja vielä ihanasti vilkutti meille kiitokseksi…

– Aivan ihana pikkutyttö-

Olipa taas Sauvon arkistosihteeri Ossi Tammistolta mainio ja uusia näkökulmia avaava kolumni. Ihmeesti lensivät pölyt arkistokaappien päältä ja heräsivät kellastuneet kansiot eloon. Kiitos!

Martiina Anttalainen

Turvallisuusalan koulutukselle tiedoksi, Tokmannilta saa kortteja johon kirjoittaa numeronsa ettei sitä tarvitse ääneen kertoa, ja puhelimeen saa applikaation josta klubikortti myös löytyy. Voit sen numeron näyttää myös mistä tahansa paperilapusta, jos ääneen kertominen häiritsee.

-Antti