Vesi koversi Sukselantielle vajoaman – korjaukset jo meneillään

0
Sukselantien vajoama on käytännössä koko ajoradan levyinen.

Maanantainen sade aiheutti Sukselantielle myöhään eilen illalla vajoaman. Kello yhdentoista aikaan illalla tie oli vajonnut hiukan toisesta reunasta, ja kuoppaan osui myös yksi auto ( tarkennettu klo 13.19), jonka jälkeen liikenne katkaistiin. Yön kuluessa tie petti käytännössä koko leveydeltään.

Korjaukset ovat parhaillaan käynnissä. Operoijana on Destia.

Vajoama on lähellä Paimiontien risteystä, alueella, jonka tuntumasta muutama vuosi sitten kaadettiin vanhaa kuusikkoa. Aluevastaava Markus Salminen Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta kertoo, että tierumpu tukkeutui nyt toisen kerran, ja syynä on todennäköisesti alueelle puuston kaadosta jäänyt irtoaines. Tällä hetkellä korjaustyöt ovat käynnissä ja odotellaan, että vesi laskee ja putki päästään tyhjentämään. Korjaustyöt hoitaa Destia.

– Tarkoitus on, että tie saadaan auki liikenteelle vielä tänään.

Uutta asfalttipintaa toki hetki pitää odottaa ja näillä näkymin vastaisen varalta tarkoitus on tielle vähän matkan päähän tehdä tulvarumpu, joka tällaisissa tilanteissa helpottaa vesien kulkua.