Inkilän talo tuikattiin tuleen Paimiossa – Poliisi tutkii tapausta

0
Huonoon kuntoon mennyt Inkilän talo yritettiin polttaa keskiviikkoiltana Paimiossa. Pelastuslaitos reagoi tilanteeseen nopeasti ja sammutti useamman yksikön voimin rakennuksen yläkerrassa roihunneet liekit. Kuva: Jan Sundman/Kunnallislehti

Paimio

Paimion keskustassa sijaitseva Inkilän talo yritettiin polttaa keskiviikkoiltana. Kansanopiston etupihalla sijaitsevaan entiseen opiskelija-asuntolaan tunkeuduttiin noin iltakuuden aikaan, jonka jälkeen rakennuksen tavaroita ja kalusteita tuikattiin tuleen. Varsinais-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen asiasta nopeasti, ja ensimmäiset paloautot olivat paikalla jo varttia yli kuuden aikaan.

Aivan Paimion keskustassa sattunut tulipalo keräsi nopeasti ison yleisön Vistantien varteen, mutta pahaenteiseltä näyttänyt tilanne saatiin pelastuslaitoksen toimesta nopeasti hallintaan. Jo ennestään heikossa kunnossa ollut rakennus ei kärsinyt palossa lopulta merkittäviä lisävaurioita. Poliisi tutkii tapausta.