Nasevat

0

Lidl, Paimio. Nyt tulee kehuja! Tai paremminkin kassalla olleelle nuorelle naisihmiselle! Pakkasi ostokset kassiin kun viritin korttia maksupäätteeseen. En ole moista ennen kohdannut. En missään. Kiitos sulle, sulla on hyvä tulevaisuus edessä. Kiitos

EVU

Turun Tunnin Juna Oy:n suunnittelema meluaita alueellemme maksaa enemmän, kuin koko kiinteistöjen lunastus. Maksamme siis verorahoista, jotta pääsemme kuuntelemaan työmaamelua vuosiksi… Tämän selkeämpää korruptiota ei ole??

”Vasta suunnitellaan”

Lions Club Paimio. Nyt on ostettu myöntämällänne summalla ”seiskaveikkaa” Tokmannin tarjouksesta. Kiitokset teille ja Tokmannin henkilökunnalle taas hyvästä palvelusta.

OikeinNurin-kerholaiset

Hei, sinä Tiilitehtaantiehen liittyvä henkilö. Olen yrittänyt ottaa sinuun yhteyttä monesti ja jättänyt viestejä niitä vastaanottavalle ihmiselle. Veit minun rollaattorin, joka on terveyskeskuksen omaisuutta. Ja se pyörä, jonka myös otit samaiselta pihalta, on minun. Joudun seuraavaksi tekemään rikosilmoituksen, ellei niitä tavaroita saada takaisin. Terveyskeskus haluaa kyllä omansa.

Rollaattorin tarvitsija

Jos näet keskellä metsäpolkua neulasten peittämän kohouman – varo! Älä astu! Se on välkyn koiraihmisen nerokas kakkapiilo.

Järki hoi

Milloin Valkojantien pohjoispää on rakennettu nykyiseen malliinsa? Kaupunki ei kuulemma tiedä, mutta tietääkö Kuntsari tai joku Kuntsarin lukija? Varmaankin se alkoi kinttupolkuna ties milloin, mutta nyt kiinnostaa vain tien pohjoispää, sen nykyinen malli ajoratoineen ja kevytväylineen.

Sadepäivän pohdintoja

Viime viikon torstaina ennen puoltapäivää hiippaili vanhuksen kodin seinustalla 50–60-vuotias pipoon ja verskatakkiin sonnustautunut nainen. Vanhuksen mennessä ulos nainen hiipi selän takana ja sitten ripeästi ovelle juosten yritti mahdollisesti tunkeutua asuntoon. Kotona ollut omainen näki ikkunasta henkilön luvattoman yrityksen ja esti sisäänpääsyn. Samalla mahdollisesti myös varkauden tai ryöstöyrityksen. Vanhus ohjasi naisen ystävällisesti pois piha-alueelta ja tarjosi tälle vielä omenoita. Kehotan Paimion alueen vanhuksia varovaisuuteen. Voi tulla muitakin vastaavia yrityksiä.

Huolestunut omainen